Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нінок
3 травня 2012 09:17
Повідомлення #481


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: нетік
Я з цим стикнулась точнісінько як ти.

Нетік ,я тобі дуже дякую за відповідь. Я вже навіть не знаю,що думати- але розумію,що щось мусить бути ,дуже схиляюсь до твоєі думки ,що діло в процесі. :recourse:
Роблю так - грію в мікрі(+ ч.л.лимонний сік),щобне сильно зовсім поплавилось,підмішуюпо трохи пудру,перемішуюі викидаю на стіл,підмішуючи потроху просіяну пудру і вимішую.Мішу довго, до такоі як би сказати еластичності .Після холодильника трошки гріла і ще хв 10-20 вимішувала,залежності від стану мастики.Перед тим як просити поміч- старалась читати на форумі про мастику і т.д,думала ,може сама розберусь,не вийшло... :recourse: Дуже засмучую,що стараюсь більше і вже трохи більше знаю- а тут таке з мастикою,дивина , та й годі. :feel:
Перейти на початок сторінки
нетік
3 травня 2012 09:37
Повідомлення #482


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: нінок
Дуже засмучую,що стараюсь більше і вже трохи більше знаю- а тут таке з мастикою,дивина , та й годі.

така ж паніка булав мене, навіть думка милькнула про те щоб залишити цю справу. Та дуже радію що маю інший характер і добилась того що хотіла.
Десь я прочитала, що ще залежить відтогов якій посудині розтоплюється мастика, потрібно скляну або керамічну посудину брати. Ще я розігрівши мармишки,зафарбовую (якщо треба) і присипаю пудрою, залишаю щоб трошки підстигло. Тоді на посипану пудрою дошку викладаю ці мармишки починаю місити додаючи потрошки пудру. Після цього замісу кладу в холодильник. Потім трошки підігріваю і вже мішу на крохмалі до потрібної гладкості. Час не засікала,так як кожного разу по іншому, в залежності від температури, продуктів. Якщо розкачавши бачу пухирці то продовжую місити. І не треба щоббула сильно туга для покривання,адже наші руки тоді довго незможуть працювати :bully: Можливо щось візьмеш з того,та найкраще ще пробуй по різному, твій підхід буде самим правильнішим. Як щось ще то питай, рада буду допомогти

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
3 травня 2012 10:45
Повідомлення #483


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: нетік
така ж паніка булав мене, навіть думка милькнула про те щоб залишити цю справу.

То саме ,навіть страшно було самій признатись в тому ,а ти написала - то я вже вголос це і озвучила .Буду"боротись" ,поки сили є,просто дивує ,що трохи це почаласьні з того ,ні з сього.Десь на торті 15-18 такі проблеми почали виходити,дуже вибиває з рівноваги.Нетік, ти собі навіть не представляєш як ти допомогла-дякую велике,я хоч почула ,що були схожі проблеми і тепер я вже не думаю,що "зовсім тупенька",що навіть мастику не можу нормальну зробити... :recourse: Буду пробувати далі,бо дуже подобається торти робити та й заробіток з них для мене незайвий. :smile:
Перейти на початок сторінки
oksana_k
3 травня 2012 13:41
Повідомлення #484


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Дівчатка, можливо, хтось підкаже, де можна придбати блискітки для квітів. Ними посипають пелюстки квітів, а схожі вони на блискітки для очей, ну тільки, звичайно, харчові! Ось на цьому короваї посипані лілії всерединці (фото з сайту магазину).
Перейти на початок сторінки
galalviv
3 травня 2012 14:38
Повідомлення #485


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
oksana_k,
я думаю,що ти питаєш про кандурін?-так називається перламутровий барвник.В нас він продається на базарі,де всякі штучки для тортів,а у вас-не знаю.В інтернет магазинах є,пошукай.
Перейти на початок сторінки
Яілатан
3 травня 2012 16:16
Повідомлення #486


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Є крім кандуріну і блискітки вони грубші. Кандурін такий як порошок. Залежить що тобі потрібно, в одному з інтернет магазинів є точно. Поки не згадала в якому)))
Перейти на початок сторінки
нінок
3 травня 2012 16:31
Повідомлення #487


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Яілатан
Є крім кандуріну і блискітки вони грубші. Кандурін

То точно , але щось я придивлялась до тих лілій- то там всередині кандурін сухий розтушований , може й навіть украінський коричневий( в мене є такий, колір в нього приглушений і не темний), подібнийдо того, що на фото.Сильно так і не зрозумієшз фото ,зблизька не видно.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
3 травня 2012 17:15
Повідомлення #488


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Яілатан
Є крім кандуріну і блискітки вони грубші

Я бачила на Хлібопічці Складик Люлек там є кандурін з блискітками.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 травня 2012 18:03
Повідомлення #489


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, допоможіть!!!!! робила вночі машинку, вирізала, склала, зранку начерно обмазала картошкою, а в обід відкриваю холодильник і бачу ось таке - коржі попросідали, кабіна з"їхала набік, картошка вся потріскалася ось


Щойно сиділа і заново обрізала, підкажіть по формі, чи все добре, чи ще десь треба прибрати чи додати? Мені особливо не подобається бік, але не можу зрозуміти, що йому треба, око замилилося((((


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
galalviv
3 травня 2012 20:51
Повідомлення #490


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Pito4ka,
Віка,навіть не знаю,шо сказати...,по фото не дуже видно,то вже як покриєш,то все вилізе.Єдине що скажу-вона мені якась дуже висока виглядає,як танк,низ дуже масивний.
Я тільки 2 рази робила машинку,то перший раз робила без підставки(спойлер вроді називається),але то була типу гоночна,то зійшло.А як робила Сирника,то ставила його на той спойлер-так класніше і правдивіше виглядає.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 11:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100