Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
25 квітня 2012 15:06
Повідомлення #471


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853

Оскільки в нас немає теми,де можна виставляти фігурки (до речі,її варто було б створити,щоб,коли треба щось ліпити,можна було б підглянути вдома,а не рискати по інтернету. Натонько,подумай !!!!),то виставляю свої машинки тут. Ніби і не важко їх робити,та часу вони забирають не мало,то все таке дрібне.Довжина машинок 8 см(+-).
То дуже корисна справа,оте фотографування наперід-от тільки зараз побачила,що не зробила Сирнику фару,а може іще комусь,зараз перегляну і дороблю.


Перейти на початок сторінки
Lusuchka
25 квітня 2012 15:13
Повідомлення #472


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
galalviv,
машинки суперлві, мороки з ними напевно багато. Цікаво, що важче зробити, торт - у вигляді машини, чи ось такі маленькі машинки???
Перейти на початок сторінки
Татка
25 квітня 2012 15:18
Повідомлення #473


Молода господинька
  • 34

Репутація: 80
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 210
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 496
galalviv, ти зробила справжнісінький атопарк машин до вибору до кольору. Всі різні, дуже акуратно зроблені, і відповідають оригіналам. Ти великий трудолюб, працюєш на найкращий результат.

--------------------
Мене звати Наталка, рада знайомству.
Перейти на початок сторінки
Nikolaeva
25 квітня 2012 15:42
Повідомлення #474


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Хоча й ліпка фігурок займає більше часу,але малеча завжди радіє "стоячим" прикрасам на торті.Хочу сказати,що мені найбільше сподобалось працювати з ліпкою саме з молочною мастикою,на 2 місце поставила б з машмелоу,а ось желатиновою не дуже-швидко засихають детальки,і якщо щось треба поправити,уже будуть тріщиники,шоколадна-теж швидко розтає,нагріваючись в долонях.Отож я тепер повністю перейшла на маршмелоу і молочну.

-фігурки з жм
-з мм
-з машмелоу
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
2 травня 2012 00:25
Повідомлення #475


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Рецепт молочної мастики від musya
З молочною я знайома недавно,вона мені дуже сподобалась на смак,ну звичайно це доржче виходить,ніж ММ.,щоб вона вийшла,дуже важливо,треба брати якісну згущьонку(я беру та шо з хлопчиком),сухе молоко замінити на суміш "Малютка"о тоді все вийде .Перевага є така,що завжди можна собі скоренько замісити скільки тобі треба,тай фарбується дуже добре."Маквіна"-це мастика,чорний червоний колір я замішувала,розкатала на силіконовому коврику(може зато нічо не приліпає) поклала на неї плівку і закатала на скалку,перенела на торт зняла плівку і розгладила утюжком...Вибачаюсь,може я нікому Америки не відкрила)))) але думаю що може комусь пригодиться
Рецепт такий ----3 частини "Малютки"(можна в ложках,щоб спробувати)
-----3 частини пудри,
---- 1 частина згущьонки.
---- 1 ст .ложку сік лимона(сік тут присутній,як клей він скріплює).
Але є свої нюанси,по цьому рецепту вона виходить туга(твердіша)добре щось ліпити,сохне добре(але не так швидко як ММ.наприклад цифри за ніч висихають і тримаються.не дубіють,що можна їх зїсти),обтягувати торт,треба дати трошки більше згущьонки і соку-це вже я роблю на око,порошкові барвники розводяться в соку.О такі справи... сама знею експерементую,
На всьому треба набити руку

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
2 травня 2012 01:10
Повідомлення #476


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Дівчатка, ДОПОМОЖІТЬ! Вже пару раз хотіла спитати пораду - в мене остатньо виникали проблеми по мастиці, йшло багато бульок , вже зразу при розкатуванні. Остатні торти переробляла мастику пару раз... Я в шоці- не можу зрозуміти в чому проблема, пудра та сама , маршмелоу то саме, нічого не міняла , крохмал той самий. Вже ппобувала різне- міняти нагрів мармишок, пудру , крохмал і т.д. Морально змучилась, бо колись уяви не мала , робила не завжди правильно і все виходило. Могла крупинками піти , но не пухирцями. Вже крутіше місила, що ледь розкачувала , остатній торт то вже думала не витримаю- 3 рази мастику по новій переробляла і все рівно при розкачуванні бачила пухирці, вже на торті розрівнювала якось. Скалка добра , без дефектів - напишіть , може в кого таке було і може порадити що поміняти, бо страх вже бере. Написала в цій темі,(надіюсь , вірно) бо про мастику питаю, я остатньо неуважна якась дуже... :feel: :smile:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
2 травня 2012 13:38
Повідомлення #477


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: нінок
може в кого таке було

було - на мою думку це сліди непромісу - поганенько вимісила, сильненько я виминаю
Перейти на початок сторінки
galina27
2 травня 2012 14:14
Повідомлення #478


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Подоляночка
на мою думку це сліди непромісу - поганенько вимісила, сильненько я виминаю

цілком згідна в мене теж таке було. то я тепер пару раз розкачую так як на торт а тоді зминаю і наново і все ок.
Перейти на початок сторінки
нінок
3 травня 2012 00:46
Повідомлення #479


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: galina27
цілком згідна в мене теж таке було. то я тепер пару раз розкачую так як на торт а тоді зминаю і наново і все ок.

Ой . робила я і так - разів зо 5 як на торт, а перед тим хв20-30 місила , то аж задовго. Я раніше набагато менше часу місила - 20-30 хв і все було о.к. Я і пухірців толком на тортах не мала , може 1-2 , я тут ще не накрила- а іх десятками. Дякую дівчатка за пораду-, може щось я не так з температурою нагріву кручу або пудру міняти- може щось вже хімічать чи то я щось хімічу - а от що... :feel: :recourse:
Перейти на початок сторінки
нетік
3 травня 2012 07:59
Повідомлення #480


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
нінок,
яка болюча тема. Я з цим стикнулась точнісінько як ти. Тавипитавшись у багатьох, зрозумілащо причинау самім процесі замісу. Так-так, а я й дивувалась,бо думала що добре мішу. Та вимісити зразу то добре, та після холодильника потрібно знову трошки підігріти і добре вимісити, вона аж тоді стає дуже гладенька. При вимішуванні не потрібно багато сипати пудри, по трошички, щобпотім руки неламати при розкачуванні. Напиши сам процес свого замісу, тоді зможу сказати на чому тре найбільше звернути увагу.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 13:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100