Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Там де natka04 підказала - теж заглядаю, я теж ще не бачила Мк , коли машинку робила, шукала через пошук , щось приблизне бачила на російських сайтах. А робила , так і далі роблю, без креслень , "на око" , ставлю комп з картинкою , дивлюсь, приблизно підрізаю і "складаю і підліплюю картошкою кондитерською", на крайній випадок спробуй.І вітаю з першим замовленням і бажаю гарних тортиків і файних клієнтів.
Дівчатка ще виникло питання щодо машинки Маквіна: скажіть як краще пекти квадратові коржі чи круглі, бо передивилась уже кучу МК і у голові каша. Так страшно до цього братись
ПИ.СИ.Треба, щоб тортик був більшенький, а у мене кругла форма 26см. Боюсь, що як обріжу боки, то машинка буде маленька
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
tay, Як на мене, то легше все таки з квадратної форми, там обрізків буде менше і скласти легше. Але я сама робила з круглої, трохи тре побавитись. А на рахунок маленька - завжди можна перед чи зад доставити чи доточити, та знову ж таки тут залежить від крему, щоб не втікало і не розповзалось в боки, я коли так робила, то спочатку скріплювала шпажками, великими, а там як добре застигало, то забирала. Пи.Си. з квадратних краще)))
Ну от скільки людей, стільки і думок. Цілком погоджуюсь з Марікою, кому як легше, та треба все таки наперед визначитись, яка вага і розміри транспорту мають бути)))
Незнаю чи туди ставлю(якщо не туди прошу вибачення у модераторів і адміністратора),але хочу показати робила для племінника на день народження на торт фігурки.Сам торт йому мама спече. Звичайно вони далекі від мультяшних,фіолетового переробляла зо три рази і всеодно не так вийшов.але вже як є.Буду вдячна за критику.
Ярка, А мені подобаються твої фігурки. Малеча точно буде довольна. А про критику - мені важко критикувати таку роботу, це не легка праця. І фіолетовий між іншим, мені дуже сподобався, справді схожий. Можливо б дівчинку (оранжеву) трошки ширшим зробила обличчя, а птаха (зовсім забула як їх звати) розфарбувала. Але все просто супер, тепер ще торт і в дитини радість. Молодчинка!!!!
Ярка, А мені подобаються твої фігурки. Малеча точно буде довольна. А про критику - мені важко критикувати таку роботу, це не легка праця. І фіолетовий між іншим, мені дуже сподобався, справді схожий. Можливо б дівчинку (оранжеву) трошки ширшим зробила обличчя, а птаха (зовсім забула як їх звати) розфарбувала. Але все просто супер, тепер ще торт і в дитини радість. Молодчинка!!!!
Дякую за гарні слова.я дівчинку так по пам'яті ліпила,тих двох вже по мультику,спеціально переглядала.Розфарбовувати вже не було часу.Та і боялась зіпсути.З часом навчусь краще.всі ми вчимось.