Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
27 березня 2012 12:59
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Як я робила молд для обличчя Маші (зкопіювала зДитячих тортів, щоб не загубився)
Можу трохи підказати - сама так робила. Замісила трохи желатинової мастики, взяла доціну барбі і зробила відтиск. Залишила на добу, щоб підсохло - вийшов такий собі молд)))) А ле в мене сохнув трохи менше, то в процессі "видавлювання обличчя" трошки тріснув. Але досить зручно!!!! Може згодиться)))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Міла 83
27 березня 2012 13:03
Повідомлення #442


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Цитата: нінок
Я ще досі шукаю підходящий спосіб , бо кожний раз невпевнена - чи витримає в кімнатній температурі

Я так давно у Вас не була (хворіла), але ось подивилась на Ваші обговорення та захотілось і свої п"ять копійок вставити. Я завши вирівнюю під мастику білково-масляним кремом. Дуже гарно тримає форму, і на столі гарно витримую (мається на увазі не тече), правда ганаш ніколи не пробувала, у нас нема жирних вершків, а коли і привозять то по 80 грн за літр.А цей крем дуже хороший, навіть травичку поверх мастики робила то вона гарно стоїть і не осідає.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
27 березня 2012 13:09
Повідомлення #443


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Pito4ka
Можу трохи підказати - сама так робила

[i]Вікторія, так приємно спостерігати за твоєю уважністью до людей та такою щирою допомогою . :a0a:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
27 березня 2012 13:21
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дякую, дуже приємно!! :a0a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
27 березня 2012 13:47
Повідомлення #445


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Міла 83
у нас нема жирних вершків, а коли і привозять то по 80 грн за літр

Вітаю знову в наших рядах! :smile: Та сама історія , у нас не бачила вершків справжніх, колись Президент - то 70 грн коштував, дорого. Дівчатка, попробувала ганаш зробити з домашніми сливками (ті що на базарі , добрі), всерівно не то щось по смаку - розстроілась . :recourse: Бо я замість вершків "калатаю " туди марскапоне - ото є добрий смак , а за2-3тижні та моя знайома перестане його возити.
Цитата: Ксенічка
Вікторія,завжди оперативно реагує на прохання дівчат, така уважна та щедра на слушні поради та підтримку.Мало людей які отак легко та привітно можуть спілкуватись в суєтному сьогоденному часі.Думаю розділю думку сьогодні багатьох та скажу гарно дякую Віка

То 100 разів погоджуюсь - метеор в реагуванні і допомозі людям . Дякую теж!!! :86a0:
Перейти на початок сторінки
Міла 83
27 березня 2012 14:30
Повідомлення #446


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Цитата: Ксенічка
Вікторія,завжди оперативно реагує на прохання дівчат, така уважна та щедра на слушні поради та підтримку.Мало людей які отак легко та привітно можуть спілкуватись в суєтному сьогоденному час

Я теж Вас підтримаю. Мені увага Вікторії приємно у двоє тому, що я зовсім не довго на форумі, але увагу маю як всі.
Перейти на початок сторінки
Міла 83
27 березня 2012 14:31
Повідомлення #447


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Цитата: нінок
о я замість вершків "калатаю туди" марскапоне - ото є добрий смак , а за2-3тижні та моя знайома перестане його возити.

То ти даєш під мастику крем з маскарпоне? Чи я щось не так зрозуміла.
Перейти на початок сторінки
нінок
27 березня 2012 14:47
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Міла 83
То ти даєш під мастику крем з маскарпоне?

Ні , ні - то я певно "неясно" виразилась. Я мала на увазі ганаш( суміш шоколад+вершки+трошки масла) , то туди замість вершків я даю марскапоне.І ганаш вже охолоджений і збитий міксером я даю під мастику.Але я так тільки пару раз робила... :smile: Хоч по визначенню марскапоне- це жирний вершковий творог, ну він мені чисто по смаку як добрі жирні вершки.
Перейти на початок сторінки
Міла 83
27 березня 2012 15:13
Повідомлення #449


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
нінок, спробуй під мастику масляно-білковий крем, дуже добре. Коли потрібно напишу рецепт.
Перейти на початок сторінки
нінок
27 березня 2012 15:25
Повідомлення #450


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Міла 83
спробуй під мастику масляно-білковий крем,

Дякую, я думаю в цій темці можна написати рецептик того крему, бо то ж під мастіку. Я вже читала , що його використовують- а от руки ще "не дойшли"попробувати.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 20:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100