Цитата: Ірка-Шкірка
хто як любить, а я використовую маргарину лише до випічки (і то часто печу на маслі) - маргарин в кремах не може мати смаку масла - краще хороше масло
Таку саму думку маю , а масло сфоткаю і виставлю, бо докуплю 2гий вид і заодно виставлю. Я навіть не знаю, що краще-бо сама"в пошуку крема під вирівнювання". Но , наскільки я зрозуміла, під мастику треба жирність , чого заварні чи вершкові креми не йдуть, там жирність 20-35 %, як у як доброі сметани чи вершків. А масло- колись була одна жирність масла -82% чи 82,5%(точно не помню).Бо якщо робити з чистого доброго молока , ніц не домішуючи- то виходить тільки 82%.А що то тепер стільки жирностей, то щось навіть не знаю- чи молоко нежирне, чи додають пальмовий жир..