Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 березня 2012 20:14
Повідомлення #431


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: zhanetka
наталька Дівчата, я щось не розумію-то масло вершкове чи з пальмового жиру?


то маргарина - м'яка...
Перейти на початок сторінки
наталька
26 березня 2012 20:19
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Ірка-Шкірка,
то як можна братиЮ для корему, чи всетаки краще наше масло(хоча яке там те наше масло, все на сирватці і то добре)

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 березня 2012 21:28
Повідомлення #433


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: наталька
то як можна братиЮ для корему, чи всетаки краще наше масло(хоча яке там те наше масло, все на сирватці і то добре)


хто як любить, а я використовую маргарину лише до випічки (і то часто печу на маслі) - маргарин в кремах не може мати смаку масла - краще хороше масло.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
26 березня 2012 23:17
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Pito4ka
Яким ви користуєтеся?

Я завжди користуюся маслом "Білозгар" - 75% жирності, місцевого виробника. Воно гарне в роботі і смачне. Тай і більшої жирності у нас масла немає.
Перейти на початок сторінки
нінок
27 березня 2012 00:11
Повідомлення #435


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Ірка-Шкірка
хто як любить, а я використовую маргарину лише до випічки (і то часто печу на маслі) - маргарин в кремах не може мати смаку масла - краще хороше масло

Таку саму думку маю , а масло сфоткаю і виставлю, бо докуплю 2гий вид і заодно виставлю. Я навіть не знаю, що краще-бо сама"в пошуку крема під вирівнювання". Но , наскільки я зрозуміла, під мастику треба жирність , чого заварні чи вершкові креми не йдуть, там жирність 20-35 %, як у як доброі сметани чи вершків. А масло- колись була одна жирність масла -82% чи 82,5%(точно не помню).Бо якщо робити з чистого доброго молока , ніц не домішуючи- то виходить тільки 82%.А що то тепер стільки жирностей, то щось навіть не знаю- чи молоко нежирне, чи додають пальмовий жир.. :smile:
Перейти на початок сторінки
Ярка
27 березня 2012 09:14
Повідомлення #436


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
Цитата: нінок
Я завжди користуюся маслом "Білозгар" - 75% жирності, місцевого виробника. Воно гарне в роботі і смачне. Тай і більшої жирності у нас масла немає.

І я завжди користуюсь таким маслом,воно мені і на смак подобається.Завжди на крем добре збивається :winked:
Перейти на початок сторінки
idianka
27 березня 2012 12:28
Повідомлення #437


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Мені в роботі дуже подобається це масло: смачне, добре збивається, швидко не тане. Ще можна брати в червоній упаковці 83%, є в зеленій - там менша жирність, воно в принципі непогане, але кращі ті. Але, щоправда, щось ніколи не тримала торти на столі всю гостину :fellow:


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
наталька
27 березня 2012 12:34
Повідомлення #438


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
idianka,
о! я таке саме купляю, добре!
дівчатка отр як де будете бачити масло від Молочної родини(виробляють в нас на молокозаводі) чи буське то обминайте десятою дорогою, там натуральним непахне ані на грам

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
zhanetka
27 березня 2012 12:37
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
idianka,
я теж таке спробувала ..дуже смачний крем вийшов...тає в роті..дійсно хороше масло!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
27 березня 2012 12:38
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
І я таким користуюся!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 22:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100