Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
23 березня 2012 13:32
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
дякую за допомогу :b5a:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
24 березня 2012 22:29
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, підкажіть, будь ласка, я вирівнюю картошкою, потім в холодильник (зазвичай на ніч), а зверху вже масло з пудрою. Поки покриваю мастикою - все класно - рівненько, як постоїть трохи на столі (поки прикрашаю)- починають просідати коржі. Може то залежить від масла? Яким ви користуєтеся?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
24 березня 2012 23:47
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Pito4ka
Яким ви користуєтеся?

Я користуюсь різним. На вирівнювання беру масло 82 % , в нас польське продають 2ох видів , хороше . Інколи білоруським або украінським високоі жирності. 2 рази вирівнювала ганашем - сподобалось , тільки недешево. Тепер будуть сливки вже добрі на базарі і шоколад найшла польский по 6-7 грн, - о, тоді , так нічого , можна. Я ще досі шукаю підходящий спосіб , бо кожний раз невпевнена - чи витримає в кімнатній температурі. :smile:
Перейти на початок сторінки
jul4uk
26 березня 2012 18:44
Повідомлення #424


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Дівчата, підкажіть, будь ласка, якщо торт Поль Робсон, то який найкраще використовувати крем з цим тортом під мастику. Буду вдячна за відповідь.
Перейти на початок сторінки
наталька
26 березня 2012 19:20
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: нінок
в нас польське продають 2ох видів ,

я також бачила на базарі польське масло(чи може маргарин) PALMA, є фасована і є на вагу, кажуть що для крему то сам раз, гарно збивається, пухке і невурдиться, дівчатка хтотаким користуєтиься то підкажіть чи варто брати

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
26 березня 2012 19:24
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: нінок
На вирівнювання беру масло 82 %

треба буде оьов"язково спробувати, бо завжди брала 72% ))) Дякую за підказку!!!! ))))

Цитата: наталька
я також бачила на базарі польське масло(чи може маргарин) PALMA

Я в нас такого не зустрічала. Хоча якщо пошукати... А як воно виглядає, хоча б приблизно?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
наталька
26 березня 2012 19:28
Повідомлення #427


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Pito4ka,
фасована в золотистій обгортці намальована коричнева пальма і маленьке негринетко, і так і називається,

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
muzarom
26 березня 2012 20:02
Повідомлення #428


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 438
Реєстрація: 15.11.2010

ICQ:--

Бали: 998
Цитата: наталька
дівчатка хтотаким користуєтиься то підкажіть чи варто брати

Я колись завжди ним користувалась, збивалось дійсно краще за масло. Крем получався не білий а трошки під жовтуватий колір. Яка тепер якість не знаю, в нас є в продажі спробую знову.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 березня 2012 20:03
Повідомлення #429


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
ось така:



я ще Касю люблю - також польську - Пальму купляю на Шуварі оптом...
Перейти на початок сторінки
zhanetka
26 березня 2012 20:13
Повідомлення #430


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Ірка-Шкірка,
[b]наталька Дівчата, я щось не розумію-то масло вершкове чи з пальмового жиру?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 01:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100