Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Дівчата, підкажіть, будь ласка, я вирівнюю картошкою, потім в холодильник (зазвичай на ніч), а зверху вже масло з пудрою. Поки покриваю мастикою - все класно - рівненько, як постоїть трохи на столі (поки прикрашаю)- починають просідати коржі. Може то залежить від масла? Яким ви користуєтеся?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Я користуюсь різним. На вирівнювання беру масло 82 % , в нас польське продають 2ох видів , хороше . Інколи білоруським або украінським високоі жирності. 2 рази вирівнювала ганашем - сподобалось , тільки недешево. Тепер будуть сливки вже добрі на базарі і шоколад найшла польский по 6-7 грн, - о, тоді , так нічого , можна. Я ще досі шукаю підходящий спосіб , бо кожний раз невпевнена - чи витримає в кімнатній температурі.
я також бачила на базарі польське масло(чи може маргарин) PALMA, є фасована і є на вагу, кажуть що для крему то сам раз, гарно збивається, пухке і невурдиться, дівчатка хтотаким користуєтиься то підкажіть чи варто брати
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
дівчатка хтотаким користуєтиься то підкажіть чи варто брати
Я колись завжди ним користувалась, збивалось дійсно краще за масло. Крем получався не білий а трошки під жовтуватий колір. Яка тепер якість не знаю, в нас є в продажі спробую знову.