Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galalviv
19 березня 2012 14:21
Повідомлення #411


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Pito4ka,я б не ризикувала,я б давала якийсь масляний крем,який добре тримає форму.Хоча багато залежить і від того,що ти будеш вирізати:якщо щось простеньке,то я думаю,можна спробувати.
Перейти на початок сторінки
Soni
19 березня 2012 14:30
Повідомлення #412


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Pito4ka
Вікуся я як роблю з такою начинкою машинку то ставлю в холодильник спочатку щоб сметанковий крем пристиг. Хоча Галинка тобі добре написала такі тортики краще родити з масляним кремом.
Перейти на початок сторінки
нінок
19 березня 2012 14:37
Повідомлення #413


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Soni
Вікуся я як роблю з такою начинкою машинку то ставлю в холодильник

Теж машинку робила із сирним , і звершками- в холодильник , щоб"добре схватилось".Але я ще вірівнюю кондитерською картошкою і тоді тримає дуже добре.Машинка вона низька, а якщо фігура у висоту- то швидше всього і не втримається. :smile:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 березня 2012 14:57
Повідомлення #414


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: galalviv
я б давала якийсь масляний крем

Мені теж здається , так було б легше, але захотіли саме сирний((((
Цитата: Soni
роблю з такою начинкою машинку то ставлю в холодильник

Цитата: нінок
Теж машинку робила із сирним , і звершками- в холодильник

Дякую дівчата!!!! :a0a: Бо я щось трохи розгубилася))))))
І ще питаннячко , ви як робите картошку, якої консистенції? Бо я роблю типу пластиліну м"якого, але щось мені важкувато з такою. Може трохи рідшу робити, як кашку? Але теж хвилююся, щоб не потекла мастика(((

Цитата: Soni
такі тортики краще родити з масляним кремом.

Марієчко, таку гарну опечатку зробила)))) Бо в мене кожний "народжується" з такими потугами)))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нінок
19 березня 2012 15:02
Повідомлення #415


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Pito4ka
Марієчко, таку гарну опечатку зробила)))) Бо в мене кожний "народжується" з такими потугами)))))

Читаю , сміюся і бачу себе- мені тортики ще поки нелегко даються , але потрошки з кожним легше . :smile: А картошку роблю не сильно рідку , бо тоді твердіше" той панцир буде", не знаю як інакше назвати. Як щось не сильно йде- то я наношу перший слой тоненький (деколи руками помагаю, як зовсім туго)., ставлю в холодильник і коли схопиться , то ще раз поправляю. Тоді точно мастика не потече, бо добре буде захищена.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 березня 2012 15:24
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Оце поговорила з вами і наче трохи попустило))))))) Дякую, вам любі господиньки!!!!! Щоб я без вас робила?!!!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Soni
19 березня 2012 16:26
Повідомлення #417


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Pito4ka
Марієчко, таку гарну опечатку зробила)))) Бо в мене кожний "народжується" з такими потугами)))))



То точно кожен торт як дитя коло якого тре набавитись.
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
23 березня 2012 13:19
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Виникло питання. Маю в холодильнику шматок фарбованої мастики, який приготувала ще на 8 число. Як думаєтн, можна використати чи краще викинути?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Канарейка
23 березня 2012 13:25
Повідомлення #419


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Цитата: Pito4ka
Як думаєтн, можна використати чи краще викинути?

Ясно що так, якщо вона в належному ви гляді, не змокріла, то чому б і ні.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
23 березня 2012 13:25
Повідомлення #420


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Pito4ka
Як думаєтн, можна використати чи краще викинути?

Якщо булa в холодильнику, думaю, що можнa. Я використовувaлa. Все нормaльно .

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 03:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100