Нова тема... В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Зробила я ту фігню, залишила на ніч..... Витягнула ту суміш з форми( кришка до чумайдана) , а воно гнеться((((( не тримає форми(((( Чому??? Шо мені робити??? Та ще й від плівки то віддерти не можу!??
[quote=мари4ка]Шо мені робити??? [/quote Я, звичайно, початківець , може і не сильно правильно пораджу але ,якщо швидко і немає часу, - то може для ручки Шм зробити , вона дубіє найшвидше (я колись вже за 30 хв ледве розімяла) , але трохи тріскалась від великоі кількості шоколаду. Може туди ще трохи СМС для еластичності( той миттєвий , що відзразу діє.)Така ручка буде важка , в висячому стані . Вибачайте , то теоретичні роздуми , бо чемодана ще не робила ,а хочеться допомогти.
Доброго дня, дівчатонька, допоможіть замовили мені тортик карусель, МК я знайшла, а от з якої мастики зробити отой дах, щоб і тримався і швидко сохнув, проста желатинова мастика мені не виходить, занадто швидко сохну, колись бачила рецепт желетиново-мармишкову, та вже другий день шукаю і не можу знайти. Будь ласка, допоможіть. Бо оте замовлення потрібне на суботу, а ще сохнути
Хоч Soni вже , молодчинка , підказала,ще я "пару копійок вставлю", бо якраз недавно читала -дівчина(точніше майстриня) написала ,що мала мармишкову і просто до неі вимішала чисто желатинову 1:1, і ій так добре. Я ще сама такого не пробувала , а Soni то точно розбирається в цьому.
Дівчата, потрібна порада - буду робити 3Д з шоколадних коржів, сирного крему і вишень. Як думаєте, не буде він в мене розлазитися, поки обрізатиму "скульптуру"?
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)