Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
13 березня 2012 23:09
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Pito4ka,
Volo-shka,
Дякую за допомогу!!!! Буду старатись)))
Pito4ka,мій емейл dilnamasha@mail.ru Буду вдячна за інформацію!!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
14 березня 2012 10:15
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Зробила я ту фігню, залишила на ніч..... Витягнула ту суміш з форми( кришка до чумайдана) , а воно гнеться((((( не тримає форми(((( Чому??? Шо мені робити??? Та ще й від плівки то віддерти не можу!??
Перейти на початок сторінки
нінок
14 березня 2012 10:27
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
[quote=мари4ка]Шо мені робити??? [/quote Я, звичайно, початківець , може і не сильно правильно пораджу але ,якщо швидко і немає часу, - то може для ручки Шм зробити , вона дубіє найшвидше (я колись вже за 30 хв ледве розімяла) , але трохи тріскалась від великоі кількості шоколаду. Може туди ще трохи СМС для еластичності( той миттєвий , що відзразу діє.)Така ручка буде важка , в висячому стані . Вибачайте , то теоретичні роздуми , бо чемодана ще не робила ,а хочеться допомогти. :feel:
Перейти на початок сторінки
Міла 83
14 березня 2012 10:40
Повідомлення #404


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Доброго дня, дівчатонька, допоможіть замовили мені тортик карусель, МК я знайшла, а от з якої мастики зробити отой дах, щоб і тримався і швидко сохнув, проста желатинова мастика мені не виходить, занадто швидко сохну, колись бачила рецепт желетиново-мармишкову, та вже другий день шукаю і не можу знайти. Будь ласка, допоможіть. Бо оте замовлення потрібне на суботу, а ще сохнути :recourse:
Перейти на початок сторінки
Soni
14 березня 2012 11:07
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Міла 83
а от з якої мастики зробити отой дах



Я завжди такі деталі "стоячі" роблю з желатинової мастіки по рецепту від Волошки. Гарно ліпиться , а потім швиденько висихає.

желатинова мастіка, рецепт ТУТ
Перейти на початок сторінки
нінок
14 березня 2012 14:07
Повідомлення #406


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Міла 83
колись бачила рецепт желетиново-мармишкову

Хоч Soni вже , молодчинка , підказала,ще я "пару копійок вставлю", бо якраз недавно читала -дівчина(точніше майстриня) написала ,що мала мармишкову і просто до неі вимішала чисто желатинову 1:1, і ій так добре. Я ще сама такого не пробувала , а Soni то точно розбирається в цьому. :smile:
Перейти на початок сторінки
Soni
14 березня 2012 14:18
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: нінок
просто до неі вимішала чисто желатинову 1:1,

Я також підмішую желатинову до мармишкової, тоді мастіка еластичніша, але сохне також суперово.


Цитата: нінок
Soni то точно розбирається в цьому.

Та де там, просто інколи експерементую , бо сама желатинова мастіка швидко підсихає і тріскає невчасно.
Перейти на початок сторінки
Міла 83
14 березня 2012 14:24
Повідомлення #408


Молода господинька
  • 34

Репутація: 54
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 75
Реєстрація: 7.10.2011

ICQ:--

Бали: 273
Soni, нінок дуже дякую за швидку відповідь, я мабуть також змішаю та буду продувати ліпити отой дах, коли зроблю то обов"язково покажу.
Перейти на початок сторінки
galinka09
19 березня 2012 00:42
Повідомлення #409


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 52
Реєстрація: 29.11.2011

ICQ:--

Бали: 257
привіт всім. мої перші квіточки з мастики.листочки ніякі.але...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
19 березня 2012 14:15
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дівчата, потрібна порада - буду робити 3Д з шоколадних коржів, сирного крему і вишень. Як думаєте, не буде він в мене розлазитися, поки обрізатиму "скульптуру"?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 05:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100