Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яілатан
15 лютого 2012 10:53
Повідомлення #371


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
І я грію в мікрі, якраз зараз буду витягувати, може щось зліплю)))
Перейти на початок сторінки
maryana
15 лютого 2012 13:51
Повідомлення #372


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Доброго дня,форумчаночки.Мені потрібна ваша порада.Я завтра маю відправляти в Італію свекрусі тортик,але не знаю як його упакувати.Може хтось вже це робив і підкаже мені як.... :smile:

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Soni
15 лютого 2012 13:55
Повідомлення #373


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Я робила так, брала коробку в магазині з під печева, клеїла на низ двосторонній скотч, тоді на нього торт на картоновій підставці, і закривала зверху. Торт не їздив в коробці і доїхав нормально.
Перейти на початок сторінки
maryana
15 лютого 2012 14:21
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Цитата: Soni
торт на картоновій підставці

А підставка рівна чи може з бортиками?А мастика не "запариться" в коробці,не потече?а ви мастичний торт відправляли чи звичайний?вибачайте за таку кількість питань,просто хочеться щоб все добре доїхало,щоб свекруха хоч трохи потішилася...

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Soni
15 лютого 2012 14:40
Повідомлення #375


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: maryana
А підставка рівна чи може з бортиками?А мастика не "запариться" в коробці,не потече?а ви мастичний торт відправляли чи звичайний?вибачайте за таку кількість питань,просто хочеться щоб все добре доїхало,щоб свекруха хоч трохи потішилася...



Підставка звичайна була, мастіка не запарилась, от крем би точно потік., Тим більше зараз погода плявдує, в Італію сутку їхати то воно швидко.
Перейти на початок сторінки
maryana
15 лютого 2012 14:51
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Soni,дуже вам дякую за порадити :3fb:

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
нінок
15 лютого 2012 16:56
Повідомлення #377


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Soni
Я робила так

І я дякую за пораду про двусторонній скотч. Я сьогодні віддавала тортик в коробці(роблю так само , беру від печива в магазині) , а от двустороннього скотчу не встигала вже купити , був тільки звичайний.А так потім переживай , щоб тортик не іздив по коробці...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
26 лютого 2012 22:20
Повідомлення #378


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ось тут багато МК

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
bodnartanj.ukr.net
28 лютого 2012 20:48
Повідомлення #379


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт! Я тут новенька хочу запитати рецепт хорошого крему для прикрашання торту зверху (такий щоб не тік і кулінарним шприцом прикрашався). Буду дуже вдячна за відповідь.
Я випікаю торти і прикрашаю (стараюся прикрасити, ще вчуся) ось, що виходить!
Торт "Пташине молоко" рецепт з Дрімфуду.

Зверху политий шоколадом, квіточки зробила з мастики з маршмелоу (щось ще не дуже виходять)
Перейти на початок сторінки
maryana
3 березня 2012 11:20
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 249
Група: Кондитер
Повідомлень: 545
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 1105
Доброго дня дівчата.Мені потрібна порада.Я печу "Гавайський" пляцок від нетік,форма в мене 25*35,коричневі коржі я робила півтори порції,то вони вийшли десь 1.5см заввишки,а білий то взагалі ніяк не спікся.в чому проблема?

--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 12:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100