Цитата: maryana
Доброго дня дівчата.Мені потрібна порада.Я печу "Гавайський" пляцок від нетік,форма в мене 25*35,коричневі коржі я робила півтори порції,то вони вийшли десь 1.5см заввишки,а білий то взагалі ніяк не спікся.в чому проблема
В прямокутній бляшці (в мене бляшка 19,5 на 28,5)пекла лише коричневий корж до іншого торта, брала на півтора яйця виріс гарно, Це на одну паланицю.
У вас на такий розмір півтори порції повинно було бути нормально.
Роблю завжди з пудинговим кремом.
А от безе те не пробувала в такій бляшці на круглу 26 діаметром завжди беру 6 білків. Печу при темп 175 градусів потім трошки знижаю десь 155-160.
Головне добре збити білки, тоді по трошки цукор додавати, потім кокос і крохмаль.