Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
yaarysya
23 січня 2012 12:25
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 925
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 394
Реєстрація: 1.01.2012

ICQ:--

Бали: 2348
Цитата: Яілатан
Іра, я тебе вітаю.

Дякую :belay:
Цитата: Яілатан
Тепер твої чудові тортики будуть взагалі суперові.

Маю надію. :smile: Страшенно люблю, щоб все було ідеальним, від таких тортиків не можу відірвати погляд, навіть якщо він простенький, але бездоганно вірівняний :laughing: Але в мене ще, нажаль, так не виходе (може, щоб вийшов треба двері відкрити :lol: ). Тож мені ще рости і рости, чого і всім бажаю. Бо гріш ціна тій файній господині, яка не хоче стати ще кращою :m0540:
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
6 лютого 2012 19:32
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Дівчата, подивіться
СХЕМА СКЛАДАННЯ З ЦИФЕР КОРЖІВ

_
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
8 лютого 2012 18:24
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
тут - схеми та креслення машин

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Гномик =)
8 лютого 2012 19:26
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Volo-shka
Фарбую я уже готову мастику, відщипнула шматочок, скільки треба і фарбую, спочатку у мене були Украсовські фарби сухі,

а як ви додаєте фарби, вони на основі цукру? розводите їх , чи що? Дякую наперед за відповідь! А то в мене не деже добра кольорова мастика получається... не еластична...
Перейти на початок сторінки
наталька
8 лютого 2012 19:57
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Гномик =),
я розводжу наші фарби на основі цукру в декількох краплях води чи горілки, вони трошка настоються і робиться шось подібне до гелю, правда незнаю чи то правильно, і ніяк немоду вгадати шоб був насичений колір

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Гномик =)
9 лютого 2012 14:18
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
наталька,
дякую вам дуже!
Перейти на початок сторінки
Ярка
10 лютого 2012 22:58
Повідомлення #367


Молода господинька
  • 34

Репутація: 279
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 286
Реєстрація: 15.03.2011

ICQ:--

Бали: 1037
дівчатка,хочу поділитись може комусь пригодиться,робила я сама мармишки за цим рецептом тут і відповідно мастику з них.Результатом задоволена.Легка в роботі.Торт прикрашений цією мастикою тут. Мастики виходить багато.
Перейти на початок сторінки
jul4uk
15 лютого 2012 09:54
Повідомлення #368


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Доброго ранку, дівчата! Прошу допомоги - я вчора замісила шокомастику і поставила в холодильник, сьогодні дивлюсь, а вона якась тверда, що мені робити (розминати її чи можна поставити в мікрохвильовку, чи замішувати нову), хочу робити дитячі кедики
Перейти на початок сторінки
Soni
15 лютого 2012 10:00
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: jul4uk
поставила в холодильник, сьогодні дивлюсь, а вона якась тверда



Нічого страшного не сталось, витягніть її з холодильника, нехай постоїть вона відійде і буде м"ятись руками.


Або на пару секунд в мікро, і все можна розкачувати. Я грію в мікрі.
Перейти на початок сторінки
jul4uk
15 лютого 2012 10:52
Повідомлення #370


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Soni,
Дякую, вам, за оперативну відповідь. Сьогодні буду працювати вперше з ШК мастикою, потім поділюсь своїми враженнями, ще раз дякую всім!!! :no:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100