УРА, мені відкрили доступ до МК.
Велииичезне дякую! Вибачте, що не по темі, але радість аж вухами льється
Але я щаслива
А тепер втему, хоч і з запізненням, але може комусь таки пригодиться. З багатоповерховими тортами досвіду як такого немаю, але поділюся тим, що знаю.
Щоб торт не присідав його на 1 добу ставлять під прес. Хочу зазначити що під прес яруси тортів ставлять ще не вирівняні і не обтугнуті мастікою
Самий нижній ярус слід перевернути догори ногами, тобто так, щоб низ був верхом, а верх -низом, так він отримає крім ваги верхніх ярусів ще і свою власну (вибачте за таке дивне пояснення я, просто незнаю як інакше
). Зверху покласти дошку чи щось ін. (головне щоб було рівненьке і тверде). Тільки слід зазначити,що та дошка має повніттю покрити торт (тобто його нижній ярус) так вага по всій площині буде однаково розприділятися.Тоді берем наступний поверх торта і робимо те саме і т.д. Поставити в холодильник.
Через добу знімають і кожен поверх ставлять з голови на ноги рівняють, обтягують мастікою....
Кажуть,що після того торт вже точно не присяде.