Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 листопада 2011 17:52
Повідомлення #301


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Та лягає вона добре, але чи у всіх так тяжко качається. І якої товщини ви розкачуєте?
Перейти на початок сторінки
Наталочка
3 листопада 2011 18:17
Повідомлення #302


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Подоляночка,
В мене теж тяжко розкачується. Я розкачую дуже тонко.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 листопада 2011 18:52
Повідомлення #303


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Дякую тобі, за утєшеніє. :sad:
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
4 листопада 2011 15:45
Повідомлення #304


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Подоляночка! Я також трохи мучилася з мармишковою мастикою, а потім спробувала шоколадно-мармишкову мастику за рецептом Волошки( дякую Волошці за рецепт). І для покриття торта вона мені підходить набагато краще. М`яка, легко розкачується і рівно лягає. Спробуйте і Ви. Розкачую товщиною 2-3 мм.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
4 листопада 2011 15:55
Повідомлення #305


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Дякую, спробую, ато я з неї тільки троянди ліпила і то коричневі
Перейти на початок сторінки
naominat
10 листопада 2011 20:33
Повідомлення #306


Молода господинька
  • 34

Репутація: 262
Група: Кондитер
Повідомлень: 98
Реєстрація: 7.03.2011

ICQ:--

Бали: 703
Дівчатка, підкажіть, може хтось стикався з таким. Хочуть клієнти сирник і щоб зверху був покритий мастикою небагато. Чи хтось таке робив і які можуть бути варіанти?Тортик має бути невеличкий.
Перейти на початок сторінки
idianka
10 листопада 2011 20:45
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
naominat,
подивись ТУТ Натонька показувала як прикрасила сирник ))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
11 листопада 2011 00:27
Повідомлення #308


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
а з якої мастики зробити травичку і як саме?
І ще одне запитанячко. Коли я додаю барвник до ММ мастики, вона втрачає еластичність і ламається. Чому?
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
11 листопада 2011 07:55
Повідомлення #309


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Іриска,
то так з любою мастикою. Потрібно купити якісні фарби і тоді їх буде йти мінімум. Тоді мастика не буде такою крихкою. Крихкість від того, що даємо дуже-дуже багато фарби..

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
13 листопада 2011 00:17
Повідомлення #310


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Натонька
то так з любою мастикою. Потрібно купити якісні фарби

У мене фарби від УКРаса, якісь видаються підозрілі, начебто відсиріли. А які фарби є якісними?
Тепер я не додаю фарбу безпосередньо у мастику, а фарбую вже готові вироби. Начебто получається непогано.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 03:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100