Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 11:17
Повідомлення #291


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Zainka
А що це за барвник і де продається?

це через однокласники заказувала.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Zainka
3 листопада 2011 11:55
Повідомлення #292


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Цитата: нетік
через однокласники заказувала.

а яка це фірма і скільки там грам фарби? і чи можна адрес тієї сторінки в однокласниках?
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 13:51
Повідомлення #293


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Це в групі "Тортландия -магазин для кондитеров, фототорты" за адресою http://www.odnoklassniki.ru/#/group/55489575518252
Там в альбомах все є...я брала 4 кольори сухих фарбників, мені дуже сподобались і то ще не є дорого.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Zainka
3 листопада 2011 14:03
Повідомлення #294


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Нетік, дякую !!! :1f7:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
3 листопада 2011 14:10
Повідомлення #295


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
нетік, і від мене теж - дякую!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 14:12
Повідомлення #296


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дівчата, наздоров"я. Мені приємно коли можу чимось допомогти!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 листопада 2011 16:19
Повідомлення #297


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
І я теж потребую допомоги. Не виходить в мене обтягнути рівненько торт. Вже передивилася декілька відео, чоловік вирівнює торти так, ніби вони з пластмаси - так рівненько! Але як візьмуся обтягати - кошмар! Як не тягни, крути, плескай, гладь - а всеодно шлярки поскладаються. Що робити? І ще в мене мастика виходить гарна, але качається дуже тяжко - теж чоловік качає. Ніби мяка зразу, а потім дубіє страшне! І в мене вона по рецепту Марічки, виходить один в один. Ніколи не бере більши пудри. Що робити? Підкажіть як ваша ласка.
Перейти на початок сторінки
zhanetka
3 листопада 2011 16:51
Повідомлення #298


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Подоляночка,Вирівнювати торт добре як то кажуть штукатуркою це крихти змішані з кремом 1:3 поставити в холод а потім знову трошки масляним кремом підрівняти.А мастику не знаю може в мікрі чуть підігрій на пару сек, і добре вимісити
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 листопада 2011 17:10
Повідомлення #299


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
за пораду дякую.Але я її грію, вона така мякенька, а поки докачаєш на торт круга, щоб покрити, а він вже дубіє . Ну це за прямо за 5 хв.
Перейти на початок сторінки
Наталочка
3 листопада 2011 17:30
Повідомлення #300


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Подоляночка,
Не знаю чому вона у вас дубіє. Я теж роблю за рецептом Марічки і нормально вона лягає на торт.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 00:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100