Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
27 жовтня 2011 09:07
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Pito4ka
Порадь,будь ласка, чи можна з цієї мастики виліпити орхідеї

Із цієї мастики також вийдуть гарні орхідеї, тільки, мастику із якою не працюєте, треба ховати в поліетилен, а так вона дуже зручна у роботі, всі детальки швидко сохнуть і добре тримають форму)))

Дівчаточка, красно дякую за плюсики в репутацію та коментарі :belay:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
27 жовтня 2011 09:47
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
utya, Volo-shka, дякую за поради. Сьогодні вночі "ваяла" з мармишкової, то такі нещасненькі ті орхідеєчки вийшли. :crying: Соромно й показати, :request: але ,думаю, то треба руку набити. А на МК так наче все легко ))))))))

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ялинка
29 жовтня 2011 01:24
Повідомлення #283


Молода господинька
  • 34

Репутація: 18
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 59
Реєстрація: 30.06.2011

ICQ:--

Бали: 174
Дякую за рецептик мастики. А на обтяжку торта вона підійде? І ще питаннячко, а якийсь аромат треба давати в мастику саморобну? Бо самі мармишки вже з смаком продають малинки, яблучка ванілі тощо.
Перейти на початок сторінки
Soni
29 жовтня 2011 01:41
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Желатинова мастіка коли висихає стає дуже твердою, тому як на мене не приємно ні різати ні їсти, з неї добре робити детальки які мають гарно тримати форму.
Перейти на початок сторінки
Христя
3 листопада 2011 09:59
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: нетік
Покритий шоколадною мастикою.

то ти так красиво замалювала вже її готову??????????? :wassat:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 10:13
Повідомлення #286


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Христя
замалювала вже її готову??
в мене завжди шоколадна зафарбована потім. "Губи" Мак Квіна того кольору на який я зафарбувала, а весь торт ще мальований зверху фарбником.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Христя
3 листопада 2011 10:18
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: нетік
в мене завжди шоколадна зафарбована потім. "Губи" Мак Квіна того кольору на який я зафарбувала, а весь торт ще мальований зверху фарбником.

капєц!!!! от шо значить "профі"!!! :winked: :winked: :winked:
а як фарбувати ше зверху,то воно не залишає розводів? бо я малювала звичайну мм, то залишало(хоча мені то було на руку,бо так і задумано було :smile: )

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Zainka
3 листопада 2011 10:41
Повідомлення #288


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Цитата: Христя
а як фарбувати ше зверху,то воно не залишає розводів?

і мене це питання дуже цікавить. Чи це якась спеціальна методика того фарбування?
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 10:56
Повідомлення #289


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Христя
воно не залишає розводів?

Цитата: Zainka
Чи це якась спеціальна методика того фарбування?

ніякої методики. Я придбала сухий фарбник за 20 грв, але не з пакетика де з цукром, а справді сухий фарбник. Розвела його горілкою і фарбувала, все просто супер. Раніше пробувала гелевим і сухимз пакетика то розводи залишались, хоч з гелевого ледь замітні.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Zainka
3 листопада 2011 11:04
Повідомлення #290


Молода господинька
  • 34

Репутація: 219
Група: Кондитер
Повідомлень: 123
Реєстрація: 16.09.2010

ICQ:--

Бали: 748
Цитата: нетік
сухий фарбник за 20 грв

А що це за барвник і де продається?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 22:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100