Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Маруся
27 вересня 2011 16:02
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Не певна чи в правильну тему, але я випала в осадок від цього відео.
Тут японський кондитер робить фігурки з крему. Прикраса торта з крему

Ю-туб япона прикрашає торт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
28 вересня 2011 23:54
Повідомлення #272


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Маруся,
я в шоці))) Супер, не бачила, щоб так майстерно робили!

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
29 вересня 2011 00:03
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Volo-shka,
Щиро дякую за майстер-класи!!!! Інформація викладена доступно та зрозуміло. Багато чого начилася. Скоро викладу свій фото звіт.
Перейти на початок сторінки
Olenka
3 жовтня 2011 23:35
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Підкажіть, будь ласка,як краще зробити літери з мастики,якщо немає вирубок?(не знаю чи тут питаю :feel: )
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2011 23:49
Повідомлення #275


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Olenka
Підкажіть, будь ласка,як краще зробити літери з мастики,якщо немає вирубок?(не знаю чи тут питаю :feel: )


Оленко, залежить від дизайну торту - можна скрутити з шнурочків з мастики, можна виліпити літери, а можна намалювати чи роздрукувати на папері, а потім кравецьким колесиком намалювати контури на розкатаній мастиці (покласти зверху) і вирізати гострим ножем...
може дівчата щось ще порадять...
Перейти на початок сторінки
Olenka
6 жовтня 2011 23:19
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Ірка-Шкірка,дякую за відповідь.То у мене щось з тими літерами не склалося,наче і в школі вчилася,але намучилася .Зробила з шнурочків,але не сподобалося,намагалася вирізати ножем-теж біда.Чи то я така прискіплива,але я свою абетку забракувала,і вирішила,що саме естетично виглядає охайний напис олівцями.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
24 жовтня 2011 16:51
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Рецеп Мастика із желатину Напишу ще й сюди, бо дуже часто питають))))))
(переписала із сайту хлібопічка).

Потрібно: 1 ч. л. желатину залити 40-50 г води. Дати настоятись. Поставити на водяну баню і розтопити до повного розчинення. Додати 10 крапель соку лимону (якщо потрібна кольорова то на цьому етапі додаємо і барвник).
Починаємо поступово невеликими порціями додавати цукрову пудру. Скільки точно, сказати не можу - дивлюсь по зовнішньому вигляду - поки із прозорої не стане білою.
Потім домішуємо на столі, постійно провіряючи її на тягучість. Готова мастика тягнеться, але ще липне до рук, колір білий. Загорнути в плівку і залишити на 1 годину.
Потім дістяємо із плівки, гарно розминаємо ручками і ліпимо все, що забажається. Ліпиться все добре, от тільки як застигає готовий виріб, то дубовий, і їсти його не дуже приємно. Зате застигає чудово)))) Із цієї мастики роблю всі дерева і арки, і все те, що має тримати гарно форму))))))
Перейти на початок сторінки
marjana
25 жовтня 2011 12:31
Повідомлення #278


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 8.10.2011

ICQ:--

Бали: 320
[b]Volo-shka[/b]
Цитата: Volo-shka
Рецеп Мастика із желатину Напишу ще й сюди, бо дуже часто питають))))))

Ще хотіла подякувати за рецепт мастики. Я користуюсь тільки вашими рецептами, і завжди все добре виходить. ДЯКУЮ!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
25 жовтня 2011 16:11
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Volo-shka
Рецепт Мастика із желатину

Порадь,будь ласка, чи можна з цієї мастики виліпити орхідеї?

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
utya
25 жовтня 2011 18:29
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Для ліпки квітів краще брати мармишкову або шоко-мармишкову...

маса тоді набагато еластичніша і ніжніша..

Желатинова краща для фігурокк (наприклад - туфельки)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 20:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100