Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Яруська
19 вересня 2011 13:28
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Наталю-нетік! Щиро дякую, що відгукнулася! :cd:
Можливо, в мене ще не дуже добре вийшов білково- масляний крем... Бо спочатку гарно збився і я зробила з нього бордюр на торт, то гарно тримав форму. А коли вибрали з холодильника, то дуже скоро розтопився. Чи то так має бути? Бо Волошка писала, що він підходить для прикрашання, і під мастику...
На наступний раз спробую вже все з мастики, бо вона в мене ще залишилася, в холодильнику стоїть.
А ще подумала - можливо ті детальки потрібно було підсушити спочатку?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
19 вересня 2011 19:11
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Яруська, щодо масляно-білкового крему - ти щось не правильно зробила, бо правильний крем не тече навіть при кімнатній температурі, він тугий, і добре тримає форму.
Фігурки не обов"язково попередньо сушити) якщо ти правильно зробила мастику вона і сама по-собі буде тримати форму. Для фігурок краще брати шоколадно-мармишкову мастику або шоколадну, бо мармишкову сушити все-таки треба.
Якщо ти не хочеш покривати весь торт мастикою (її не всі сприймають) то я рекомендувала колись для покриття глазур-глясе (смачно і не тече, і швидко робиться , і красиво)))))
Яруська, ти в чаті писала про куповану \мастику, я пробувала петтініс - він в спеку і при кімнатній температурі берет ься пузирями - я розчарована. ТОму зараз користуюсь для покриття тільки мастикою із мармишок білих Тучки-штучки.
Перейти на початок сторінки
Яруська
19 вересня 2011 20:02
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Волошечко!
Щиро вдячна за пояснення! :1f7:

Цитата: Volo-shka
Яруська, ти в чаті писала про куповану \мастику, я пробувала петтініс - він в спеку і при кімнатній температурі берет ься пузирями - я розчарована.

Я не знаю, про яку мастику йшла мова (можливо вона мала на увазі марципан), але та майстриня казала, що ця мастика не тече при будь-якій спеці! Але вона дуже дорога - на весільний торт вона мала б коштувати близько 400 грн. Це по Київських цінах, бо у нас її можна купити лише в столиці!
Волошечко! А домашня мастика не повинна текти і втрачати форму??
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
23 вересня 2011 17:44
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Любі господиньки, підскажіть де ви купуєте барвники. У нас в містечку найшла лише один рожевий. Обходила всі магазини, ринок, запитую про харчивий барвник - продавці дивляться на мене як на інопланетянку, тіпа чого вона хоче. Була у Вінниці в Фуршеті , там теж немає, в інших супермаркетах невдалося побувати.
Перейти на початок сторінки
Soni
23 вересня 2011 18:22
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Іриска
підскажіть де ви купуєте барвники.

Я купую від "Украси" на ринку, і в магазині біля мене продають (повезло мені) та замовляю на Хлібопічці.
В супермаркетах барвників не бачила.
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
26 вересня 2011 16:51
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Soni
замовляю на Хлібопічці.
Це такий сайт чи що ?
Перейти на початок сторінки
Soni
26 вересня 2011 17:18
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Так сайт

http://hlebopechka.ru/
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
26 вересня 2011 17:29
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: Soni
Так сайт

http://hlebopechka.ru/

Дуже дякую за ссилку. Попробую щось замовити.
Перейти на початок сторінки
Olenka
27 вересня 2011 11:31
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Всім доброго ранку!
З вашого дозволу ,хочу поділитися своїми першими враженнями під час прикрашання тортика...
Читаючи всі поради біля компа ,гадаю ,що все просто,і все у мене вийде,адже я пообіцяла маленькому янголятку, і - беруся до роботи.По ходу роблю висновки:
1- цукрову пудру бажано не тільки зробити і просіяти,а просіяти як мінімум 2 рази (це моя думка)
2- зробити фігурки з натуральним барвником було важко,бо я коли додала сік буряка,зіпсувала трохи ММ,а з зеленим шпинатом взагалі був блідий ,тому вирішила ,що зелений буде з харчовим барвником,бо дітки покриття всерівно не їстимуть,але насичений колір всерівно не робила
3- якщо розводити барвник,то треба зовсім краплю води,а не 1ч. ложка
4- по рецепту к-сть пудри не завжди точна,гадаю ,що то все залежить яка саме пудра і треба все на око робити,щоб маса була еластична
5- завчасно бажано придбати формочки і вирубки,бо листочки робила руками і ножем
6- не розрахувала розмір букв,вони були завеликі,тому не використала
7- покривати торт краще коли він знаходиться на рівній поверхні або дощечці ,а не на тарілці,було важко рівно обрізати

Все це можливо декому і смішне,але досвід приходить з практикою.Для себе зробила висновки і все врахувала,і думаю,що це не останній мій тортик,бо дуже сподобалося працювати з мастикою,а особливо якщо бачиш,що це комусь дарує стільки позитиву.
Шановні чудо-кондитери нашого сайту,ваші шедеври надихають на "подвиги"!
Перейти на початок сторінки
Klybnichka
27 вересня 2011 14:08
Повідомлення #270


Молода господинька
  • 34

Репутація: 474
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 273
Реєстрація: 20.04.2011

ICQ:--

Бали: 1481
Цитата: Olenka
Шановні чудо-кондитери нашого сайту,ваші шедеври надихають на "подвиги"!

Це точно! Дорогі господиньки! Ви надихаєте на створення нових тортиків і вдосконалення своїх навиків! Я не пропускаю жодого тортика! Кожен мушу переглянути. Чекаю свята, щоб спекти і прикрасити новий тортик! Дякую всім за неоціненний досвід і навчання! :no:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:48

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100