Дівчата - професіонали мастичної справи! Маю до вас запитання, точніше декілька запитань.
Вчора нарешті дійшли і мої ручки до роботи з мастикою!
Це власне те, через що я змушена була залишитися вдома під час Дрімфудівської зустрічі!
Я зробила торт звичайний бісквітний з сметанним кремом і желе. Зверху і боки покрила білково-масляним кремом від Волошки. Хотіла мастикою покрити все, але тут історія вийшла... довго розповідати.
Коротше - на білково-масляний я поклала фігурки з мастики, тільки не об'ємні, а вирізала плоскі, як у Natalyadiva букви на торті
ось тут Мастика вийшла непогана, як для першого разу, пластична і до рук не липла. Гарно розкачалася і я з неї повирізала різні фігурки. В холодильнику після прикрашання торт з берігався недовго (кілька годин).
Тепер запитання такого плану. Коли торт розрізали, крем дуже розм'як, так що не можна було акуратно розрізати. А фігурки також стали м'якими і при нарізанні опинялися збоку шматочків. В чому моя помилка, підкажіть, будь-ласка! Мені сподобалося працювати з мастикою, хотіла б вдосконалювати своє вміння! Буду дуже вдячна!