Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ponchik))
24 червня 2011 22:37
Повідомлення #241


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: utya
Тільки зверху під мастику накраше брати крем Шарлот, масло+згущонка, масло +пудра.


а у яких пропорціях змішувати масло+пудра???
Перейти на початок сторінки
pypsik2509
1 липня 2011 23:39
Повідомлення #242


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 87
Привіт! Скажіть будь ласка,а чому в мене мастика так не блистить як у вас. Можливо я щось не так роблю,чи треба чимось її змазувати????))
Перейти на початок сторінки
utya
2 липня 2011 13:51
Повідомлення #243


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
pypsik2509,


Якщо тут трішки полистати по форуму... то можна знайти різні відповіді. :smile: .

Найчастіше весь торт і випроби змащують горілкою, можна горілка +мед. Це дає блиск і "змітає" залишки пудри чи крохмалю.. :smile:
Перейти на початок сторінки
pypsik2509
2 липня 2011 16:10
Повідомлення #244


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 3
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 17
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 87
Дуже дякую за відповідь))))
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 липня 2011 19:30
Повідомлення #245


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дівчата-професіонали по мастиці, скажіть чи порадьте:
зробила перший торт з мастикою і як покривала торт то мені на торті зробилися складки по бокам. Я так легенько робила, то складки вийшли взаді і на фото їх не видно. Троянди я на торт прикріпляла зубочистками, чи є ще якись спосіб?
Фото ТУТ
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 липня 2011 20:03
Повідомлення #246


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Natalyadiva, троянди ліпи на воду або айсінг (суміш білка і пудри)
На рахунок складок, то треба мастика щоб була більша за площою, ніж сам торт, тоді все гарно ляже, подивись відео на ютубі, там все гарно видно. Файний тортик получився, навіть і не скажеш, шо то перший.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 серпня 2011 20:22
Повідомлення #247


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Покажіть, яку ви пудру використовуєте для мастіки :smile: Фотки бажано..

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
galina27
27 серпня 2011 22:40
Повідомлення #248


Молода господинька
  • 34

Репутація: 133
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 247
Реєстрація: 2.11.2010

ICQ:--

Бали: 507
Цитата: Натонька
яку ви пудру використовуєте для мастіки

любу, яку чоловік купить таку і використовую, а хіба то має якесь значення?
Перейти на початок сторінки
наТуся
28 серпня 2011 09:33
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Я найбільше задоволена цією пудрою

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
нетік
28 серпня 2011 09:48
Повідомлення #250


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
А я ось такими користуюсь (тільки пачечки вже пусті)


Цитата: galina27
а хіба то має якесь значення?

велике має значення, адже від якості пудри залежить якість мастики і наших виробів.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 12:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100