Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Mариночка
4 травня 2011 09:31
Повідомлення #231


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вчора пробувала робити свої перші троянди, зробили три штуки. Вийшли звичайно не такі гарні як у вас, але набагато кращі ніж я очікувала. Нажаль не маю фотоапарату щоб сфотографувати. Ще зробили декілька симпатичних квіточок-ромашок. В принципі, я вже задумала як має виглядати готовий торт. Однак, у мене виникло запитання. Я не розумію як натягнути мастику на торт. Точніше як її розгладити так, щоб не залишилося ніяких складочок по бокам. Якщо можете, порадьте мені. Дуже вже хочеться, щоб тортик вийшов дуже гарним і порадував мою матусю!
Перейти на початок сторінки
Яруська
4 травня 2011 09:41
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Mариночка
Я не розумію як натягнути мастику на торт. Точніше як її розгладити так, щоб не залишилося ніяких складочок по бокам.

Я також давно про це хотіла запитати!
Перейти на початок сторінки
Яналу
20 травня 2011 23:23
Повідомлення #233


Молода господинька
  • 34

Репутація: 11
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 15.04.2011

ICQ:--

Бали: 102
А я дуже хочу запитати, чим покривається весь торт у фіналі, от дуже б хотіла МК з цього приводу, а то одні кажуть горілкою, інші - білком, ще дехто - сиропом... Як визначитися в даному питанні?! Дівчата-специ, поможіть, внесіть ясність!!!! :feel:
Перейти на початок сторінки
Славочка
20 травня 2011 23:30
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Яналу
одні кажуть горілкою

вроді по статистиці таких найбільше :m0642:
я мащу пензликом, вмоченим в горілку.
Перейти на початок сторінки
Яруська
20 травня 2011 23:32
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочко, а попереднє запитання?... :feel:
Перейти на початок сторінки
idianka
20 травня 2011 23:39
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Яруська,
мастика еластична , її треба пригладжувати руками і вона набирає форму торта :smile: тут Марічка показує )

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Naka4
5 червня 2011 13:38
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Всім привіт дуже рада що знайшла такий сайт ось хочу показати свої перші тортики оформленні мастикою але щось не получається загрузити Буду пробувати ще раз
Перейти на початок сторінки
skirochka
15 червня 2011 15:56
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
всім привіт,я тут новачок, щойно зареєструвалася! цікавить таке питання, мастикою можна будь-який торт (пляцок) прикрасити чи коржі мають бути тільки бісквітні, і ще крем всередині теж може бути будь-який? просто вона трохи важка....
Перейти на початок сторінки
utya
15 червня 2011 16:45
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
1. Мастикою можна обтягувати будь-які коржі. Просто головне гарно вирівняти торт під мастику. А бісквітні коржі найлегше вирівняти.

2. Крем в торт теж можна брати будь-який. Тільки зверху під мастику накраше брати крем Шарлот, масло+згущонка, масло +пудра. На цих кремах мастика найкраще кладеться
Перейти на початок сторінки
skirochka
16 червня 2011 10:52
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
utya,
дякую за інформацію :m05004:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 10:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100