Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Прикрашаємо (декоруємо) торти - 3
Натонька
прагну досконалості...
25 жовтня 2010 14:39
Повідомлення #1


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Нова тема...
В цій темі збираємо... рецепти мастік, поради різні. Тут йдуть загальні обговорення щодо прикрашання тортів. Ви можете попросити поради, ідей щодо прикрашання. В "галереях" виставляєте свої торти і там обговорюєте їх. Якщо хочете просто похвалити, то плюсуйте репутацію. Тут торти не ставимо, а ставимо в "галереях"

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Mариночка
18 квітня 2011 13:50
Повідомлення #221


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт, дівчата! От вирішила долучитися до Вас! Надивилася на ваші тортики і мушу сказати що це просто шедеври! Захотілося і мені свою маму порадувати і здивувати! Незабаром у неї ювілей. Ось виникло декілька питань:
1. Коли приготуєте мастику, з нею можна одразу працювати, чи вона має постояти?
2. На скільки раніше можна виготовляти трояндочки? (за день, за два?)
3. Після прикрашання все ж таки торт треба зберігати в холодилнику чи навпаки за кімнатної температури?
Перейти на початок сторінки
Soni
18 квітня 2011 13:54
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Привіт Мариночко, хоть я і не супер кондитер та трошки можу розказати.
Мастікою торт покриваю одразу після замісу, якщо це не шоко-мастіка (вона має постояти).
Трояндочки можна наробити і на тиждень на перед, в мене правда бувало що робила зранку і ввечері прикрашала торт , їм нічого не буде якщо вони гарно висохнуть навіть краще.
Поки торт стигне він зберігається в холодильнику, накритий мастікою вже зберігається на балконі.
Надіюсь хоть чуть - чуть та допомогла.
Перейти на початок сторінки
Mариночка
18 квітня 2011 14:23
Повідомлення #223


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую, Soni! А готові трояндочки зберігати потрібно в коробочці, якщо я правильно зрозуміла все, що тут прочитала? І їх тоді також не класти в холодильник? І ще, з однієї пачки жувального зефіру, скільки приблизно трояндочок може вийти?
Перейти на початок сторінки
Soni
18 квітня 2011 14:28
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
З однієї пачки їх буде ДУЖЕ багато, я зберігаю в коробочці в серванті, не можна в холодильник, вони бояться вологи.
Перейти на початок сторінки
нетік
18 квітня 2011 14:55
Повідомлення #225


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Mариночка
з однієї пачки жувального зефіру, скільки приблизно трояндочок може вийти?
а це ще залежить від величини пачки....є фосовки по 75гр, 150гр, 200гр. Ну і від квіток, їх величини.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
18 квітня 2011 15:04
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: нетік
а це ще залежить від величини пачки

Так Наталю я не подумала про розміри, привикла що завжди беру по 200 грам
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 квітня 2011 16:53
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: мари4ка
Ой,дякую Сашенько за пораду!!! Я й сама не знала, що так можна робити...Буду мати на увазі!!!

Користуйтесь на здоров"я))
Сама до цього дійшла методом проб і помилок))))
Перейти на початок сторінки
Mариночка
19 квітня 2011 12:23
Повідомлення #228


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата, дякую Вам за поради. У мене пачка 200 гр. і зефір білий, тож буду пробувати. Тільки не знаю чи вийде в мене хоч щось приблизно схоже на Ваші тортики.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 квітня 2011 13:02
Повідомлення #229


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: Mариночка
. Тільки не знаю чи вийде в мене хоч щось приблизно схоже на Ваші тортики.

все обов'язково вийде! Головне не здаватись! Як ми ходили до школи в перший клас, то не зразу в нас виходили акуратні та красиві букви :smile:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
utya
19 квітня 2011 13:06
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
А я буду далі пробувати.. мусить же вийти.
Покищо чомусь найважче мені обтянути торт :am: .

А як ліпила трояндочки на торт "Серце на ДН", то випадково в коробці знайшла минулі розочки... так сміялася :lol: . Виявилася гарна різниця (в кращу сторону).

Правду дівчата казали... ще сотню зроблю.. то точно вийде :lol:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 07:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100