Наталю, щось давненько до тебе не забігала, а тут стільки смакоти! Торт чудовий, хай щастить із замовленнями і все завжди вдається! Дитячі рецепти дуже смачні. (розмісти їх ще в тему "дитячі рецепти") Сьогодні схожі котлетки готувала :)
В 2 л води відварюю кусочок телятини (десь 300 г) і половину серця ( вчора обійшлось без телятини...) Варю десь 1 годину( бо люблю м*якеньке). Поки м*яско булькає, готую ---1 цибульку, 1 більшу моркву, 3-4 помідори +1 ст.л. томату(або 2-3 ст.л. томату,якщо нема помідорів), 2 квашені огірочки, десь 10 оливок, 100 -150 г копченостей (вчора були шинка, бочок і дрогобицька). На олії підсмажую цибулю, додаю до неї дрібно потерту моркву, протушую, вкидаю туди по черзі все решта- порізані кубиками серце і ковбаску, огірки, томат і очищені та перебиті в блендері помідори. Посолити і поперчити. Все добре протушую і вкидаю в киплячий бульйон. Додаю туди 3-4 ложки сметани і порізані оливки. Окремо в тарілку кладу 1 ч.л. сметани, зелень і шматок лимона. Прошу. Смачного ! Можна варити на самих копченостях. Хороший варіант після застіль, коли залишається м*ясна нарізка, а хочеться чогось тепленького і ріденького...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Ребра відварити у трохи підсоленій воді близько 1 години. Тим часом капусту посікти, додати потертої моркви, посолити, поперчити, добре вим*яти. Висипати капусту до ребер, не вимішуючи (юшка не повинна повністю залити капусту). Тушити до готовності. Вкінці додати 2-3 ст.л. томату, кілька ложок сметани, кмину і часнику, на кінчик ножа лимонної кислоти. Особисто я люблю капусту у любому вигляді...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
А ще спробувала ШОКОЛАДНІ КОРЖІ (на головній у Натоньки)
КРЕМ ЗАВАРНИЙ 3 жовтки розтерти виделкою з 6 -7 ст.л. цукру 2 ст.л. муки додати туди і добре розмішати. 300 мл молока закип*ятити і влити до нього жовткову суміш, постійно помішуючи, варити до загустіння (кілька хвилин).Охолодити. Додати 400 г масла, втираючи до заварної суміші. В один шар додала горіхи, в другий-вишні. Консервованих вишень немаю вже, тому взяла морожені, вкинула їх у киплячий сироп (0,5 скл.цукру+0,5 скл.води) і проварила 3-5 хв., відставила і влила до них 2 ст.л. лікеру, залишила на 30 хв., потім процідила. Вишні вийшли смачні, а тим сиропом просочила коржі. Надіюсь,що було смачно...(торт віддала... ) Оскільки з того тіста спеклося багато коржів, то решту два перемастила собі...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Печінку (приблизно 0,5 кг) вимочити, порізати на шматки,злегка відбити, посолити,поперчити. Обкачати в борошні і обсмажити на олії з обох боків (5-7 хв.). Долити води, вкинути кмину, лаврового листя і тушити 40-50 хв. Додати 50-100 мл білого вина, 50 г твердого сиру( потертого дрібно), 3 ст.л. сметани. Протушити ще 5-10 хв.(при потребі досолити...)
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...