Моїй дитині нещодавно подарували ось таку цікаву книжечку...
Вчора готувала по ній
ІСПАНСЬКИЙ ОМЛЕТ1 цибулину покришити і вкинути на попередньо розігріту сковорідку ( олія+1 ст.л. масла), відразу підкинути туди 2 порізані кубиками картоплі. Прожарити протягом 5 хв.
Кабачок почистити і порізати кубиками.
Докинути до картоплі і протушити ще 5 хв. Посолити, поперчити, додати подрібнений зубець часнику.
5 яєць збити, додати 150 мл молока, посолити, додати 0,5 ч.л. сухих трав ( в мене італійські сезони)
Ємність змастити маслом, висипати туди овочі, залити яйцями, запікати в духовці 40 хв. до золотистої скоринки. Вийняти, хай підстигне, розрізати на порції (виходить приблизно 4 порції).Зверху можна посипати зеленню.