ЯБЛУЧКА В ХУСТОЧКАХ20 г дріжджів
3 ст.л. сметани (чи кефіру)
2 яйця
250 г маргарини
2,5 - 3 скл. борошна
Дріжджі розтерти з сметаною, додати яйця, м'який маргарин, борошно і замісити повільне тісто. Покласти тісто в целофановий пакет і НАНІЧ В ХОЛОДИЛЬНИК !
Розкачати тісто тонко (0,5 см) і порізати на квадрати 8 * 8 см.
Яблука почистити, порізати, посипати цукром і корицею.
Накласти яблука на тісто, додати ще 0,5 ч.л. цукру і скласти конвертом (чи торбинкою).
Випікати 20 хв. при 180*С. Посипати пудрою.
P.S. Якщо робити конвертики, то кутики підщипити, щоб не витікав сік (який потім знизу підгорає)...
Смачного !