Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Майя Шутенко
19 квітня 2011 22:01
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринко,звітуюсь прямо у Твоїй темі!!!!

Для того,щоб відчути неповторність цього шедевру,треба знайти півгодинки вільного часу...і смакота-у Вас на столі!
Швидко,просто,дуже смачно!
Казковий перепис!
Дякуюююююю,Іриночко! :3fb: :3fb: :3fb:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 квітня 2011 22:09
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 квітня 2011 22:18
Повідомлення #322


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майю! Твоя піца така барвиста!!!

Дівчатка, я дуже рада, що піца прийшлась до душі і смаку :smile: !!!
Готуйте і діліться варіантами начинки - її не має бути багато (бо тісто буде бідне), але може комусь ще підкажете щось цікаве!!!
Перейти на початок сторінки
Solka
19 квітня 2011 22:38
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Іринка, я в захваті від Твоїх салатів з черемшею, дякую, що відкрила для мене цю смачну зелень :smile: Мене також дуже спокушає "Піца на пательні", обов'язково спробую! :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 квітня 2011 22:47
Повідомлення #324


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Solka,
то я перший рік так розійшлася з черемшею - а то далі стандарту черемша-яйця-майонез фантазія не йшла :smile: ...
А тепер додаю в усі салати замість пори, зеленої цибульки чи часнику.
Перейти на початок сторінки
Solka
21 квітня 2011 19:17
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
А тепер додаю в усі салати замість пори, зеленої цибульки чи часнику.

класний варіант :m05108: черемша ніжніша на смак порівнюючи з часником та пореєм, і більше підкреслює смак салату, а не перебиває його :smile:
П.С. чекаю закінчення посту - беруся за піцу на пательні
:smile: :18e0:

Повідомлення відредагував Solka - 21 квітня 2011 19:19
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
laima
23 квітня 2011 23:31
Повідомлення #326


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Іринка ,
завжди в захваті від твоєї кухоньки. Твої рецепти завжди такі вишукані. може на перший погляд і прості , але в них завжди є якась "ізюменка". Дякую тобі . що ділишся з нами всіма секретами. :a0a:
Хочу запитати, ти виставляла фото рибних голубців в пекінській капусті.
Капусту потрібно відварювати чи тільки попарити? Бо теперішня білокачанна катуста така дубова , що просто жах.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 квітня 2011 00:04
Повідомлення #327


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
laima, дякую :love: !

Цитата: laima
Капусту потрібно відварювати чи тільки попарити? Бо теперішня білокачанна капуста така дубова , що просто жах.


Я закладала в кип'яток вже окремо розділені листки (складала поперек - ніби стоячи) - так було легше контролювати ступінь м'якості і витягати з каструлі готові листки.

А загортати в них голубці - просто пісня - край листочку розширений лопаточкою - дуже зручно загортається :smile: .
Перейти на початок сторінки
laima
24 квітня 2011 01:18
Повідомлення #328


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Цитата: Ірка-Шкірка
А загортати в них голубці - просто пісня - край листочку розширений лопаточкою - дуже зручно загортається :smile: .

Ірусечко , дякую за пораду і за гарну ідею:3fb:
Я б до такою ,чесно , навіть не додумалася :feel:
Перейти на початок сторінки
Solka
29 квітня 2011 17:46
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Іринко, я сьогодні спробувала піцу на пательні, вона така смачна, тісто делікатне, з начинкою можна фантазувати, і готується швидко! Дякую за рецепт! :cd:

Повідомлення відредагував Solka - 29 квітня 2011 17:48
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 травня 2011 00:40
Повідомлення #330


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Solka,
дуже рада, що рецепт сподобався :wink: - справді є великий простір для фантазії!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 17:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 87
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100