Для того,щоб відчути неповторність цього шедевру,треба знайти півгодинки вільного часу...і смакота-у Вас на столі! Швидко,просто,дуже смачно! Казковий перепис! Дякуюююююю,Іриночко!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 квітня 2011 22:09
Дівчатка, я дуже рада, що піца прийшлась до душі і смаку !!! Готуйте і діліться варіантами начинки - її не має бути багато (бо тісто буде бідне), але може комусь ще підкажете щось цікаве!!!
Іринка, я в захваті від Твоїх салатів з черемшею, дякую, що відкрила для мене цю смачну зелень Мене також дуже спокушає "Піца на пательні", обов'язково спробую!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Solka, то я перший рік так розійшлася з черемшею - а то далі стандарту черемша-яйця-майонез фантазія не йшла ... А тепер додаю в усі салати замість пори, зеленої цибульки чи часнику.
А тепер додаю в усі салати замість пори, зеленої цибульки чи часнику.
класний варіант черемша ніжніша на смак порівнюючи з часником та пореєм, і більше підкреслює смак салату, а не перебиває його П.С. чекаю закінчення посту - беруся за піцу на пательні
Повідомлення відредагував Solka - 21 квітня 2011 19:19
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Іринка , завжди в захваті від твоєї кухоньки. Твої рецепти завжди такі вишукані. може на перший погляд і прості , але в них завжди є якась "ізюменка". Дякую тобі . що ділишся з нами всіма секретами. Хочу запитати, ти виставляла фото рибних голубців в пекінській капусті. Капусту потрібно відварювати чи тільки попарити? Бо теперішня білокачанна катуста така дубова , що просто жах.
Капусту потрібно відварювати чи тільки попарити? Бо теперішня білокачанна капуста така дубова , що просто жах.
Я закладала в кип'яток вже окремо розділені листки (складала поперек - ніби стоячи) - так було легше контролювати ступінь м'якості і витягати з каструлі готові листки.
А загортати в них голубці - просто пісня - край листочку розширений лопаточкою - дуже зручно загортається .
Іринко, я сьогодні спробувала піцу на пательні, вона така смачна, тісто делікатне, з начинкою можна фантазувати, і готується швидко! Дякую за рецепт!
Повідомлення відредагував Solka - 29 квітня 2011 17:48
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: