Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
30 січня 2011 10:16
Повідомлення #161


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Ну я також подякую Ірі за шпроти!Минулого тижня готувала і також давала трошки диму, смачно вийшло .Я брала мойву ,бо інакшої дрібної рибки не було!та при варіння вона трохи порозділялась, може то залежить від риби :bully:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
lana
30 січня 2011 14:17
Повідомлення #162


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: LiLu
також давала трошки диму, смачно вийшло

Цей рецепт використовувала давно, дуже подобався, але в той час диму не було, то на дно клали обрізки копченої риби: подрібнену голову, хвіст, пірця. Теж смакувало. Мойву також використовували, то ніби не розділялась,Можливо, справді залежить від риби. Хоча мені радили( сама не пробувала) додавати 1-2 ложки горілки, ніби-то рибка тоді ціленька, не розпадається

Повідомлення відредагував lana - 30 січня 2011 14:18
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
30 січня 2011 14:33
Повідомлення #163


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: lana
додавати 1-2 ложки горілки, ніби-то рибка тоді ціленька, не розпадається

Ланочко!Дякую за пораду !Попробую !Може дійсно і помагає

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 січня 2011 23:22
Повідомлення #164


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майя, Лілу, рада, що рецепт сподобався :smile: .

Лано, цікава порада про додавання горілки - в мене також великі рибини були тріснули надвоє.

Рідкий дим майже не використовую - наша знайома-хімік його так розкритикувала, що захотілося трошки довше пожити :lol: .
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 січня 2011 23:23
Повідомлення #165


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Бананово-шоколадні маффіни


5 яєць збити міксером
додати 250г розтопленого (теплого) маргарину – збити
влити 250мл молока
в іншій мисці змішати
500г муки
250г цукру
1 пач. порошку до печива
В суху суміш влити збиті яйця, акуратно вимішати, розділити на 2 частини. До однієї додати 2ст. л. коньяку і розім’ятий вилкою банан, а в іншу – 4-5ст.л. какао і 1/2скл. мелених горіхів (можна замінити 1 скл. нутелли).
Вилити у форму, пекти маффіни 15-20хв (в залежності від розміру форми), кекс – до 40-50 хв.
З цих продуктів у мене вийшло 12 маффінів і один кекс.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 30 січня 2011 23:26
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 січня 2011 21:35
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруся, смакота!
Перейти на початок сторінки
Solka
31 січня 2011 21:51
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Іруся, Бомбезні маффіни!

Відразу хочеться піти і накупити формочок для маффінів - у мене не має таких :tongue:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 січня 2011 22:13
Повідомлення #168


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, Солька, дякую :love: !!!
Я ще час від часу переставляю форми для маффінів. Тому печу не так часто, як згадую. По собі бачу, що частіше користуюсь тим, що ближче діставати.
Сьогодні я згадала один дуже старий рецепт покійної бабусі Галі - людини справді унікальної і талановитої у всьому, до чого б не торкнулася її рука. А два рецепти дріжджового тіста її рідної сестри були для мене палочкою-виручалочкою протягом довгих років. Отож-бо

Зупка картопляна тушкована

Готується з розрахунку на вашу найбільшу пательню – у мене вона 3-літрова і улюблена :smile: .
Почистити 3л картоплі, помити, просушити; порізати кубиками.
2 – 3 цибулини порізати кубиками, протушкувати на маслі, за бажанням можна додати одну терту на дрібній терці морквину (для кольору). Підсмажити до золотистого кольору на малій пательні.
Тим часом розігріти велику пательню і на олії (або олії наполовину з маслом) на великому вогні підсмажити картоплю, час від часу перевертаючи, щоб з усіх боків утворилася золотиста скоринка. Додати цибульку з морквою, долити води (щоб покрила половину картоплі), сіль, перець горошком (чорний і духмяний), лавровий лист, накрити кришкою, зменшити вогонь і нехай тушкується хвилин 10-15.
За цей час підготувати сметану: 1-1,5скл. сметани вилити в півлітрову банку, додати 2 ст.л. муки, долити до верху води, добре розкалатати, вилити до картоплі, акуратно вимішати, попробувати на сіль-перець (за бажанням додати ложку паприки солодкої) і тушкувати ще 7-10 хвилин. Під кінець можна додати один дрібно порізаний зубчик часнику - запах розлітається по всій хаті! Витягнути лавровий лист і розлити по тарілках.

Частина картоплі розварюється і виходить густа зупка-пюре. Смакує і на перше, і на друге.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 січня 2011 22:21
Перейти на початок сторінки
Natalyi
31 січня 2011 22:34
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Іруся, на Твоїй сторіночці, як завжди смачно і пахне випічкою ! :m0512:

Цитата: Ірка-Шкірка
Зупка картопляна тушкована

Така цікава зупка. Обов'язково спробую... :winked:

Цитата: Ірка-Шкірка
шоколадні маффіни

А той кексик так і хочеться з'їсти ! Шось давно я їх не пекла... Дякую, що нагадала.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
нетік
31 січня 2011 22:53
Повідомлення #170


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ірка-Шкірка,
ото смакота....а рецепт зупки пригодиться, а то вже незнаю що варити. дякую.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 20 квітня 2024 01:58

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100