Шоколадне блаженствомені дуже сподобався десерт, за смаком приторно-солодкий, можна дати трохи менше цукру. Але хто любить такі солодкі десерти то самий раз!
Інгредієнти:
200 г шоколаду;
150 г масла;
6 яєць;
170 г цукру;
1 ст. л. червоного, десертного вина;
Приготування:
1. Шоколад і масло розтоплюємо на слабкому вогні;
2. Збиваємо міксером жовтки і акуратно вводимо їх у шоколад і масло;
3. Білки збиваємо до утворення піни і додаємо туди цукор. Ще раз збиваємо масу міксером;
4. З'єднуємо всі інгредієнти і додаємо столову ложку червоного, десертного вина. Все ретельно перемішуємо;
5. Розливаємо мус у креманки і ставимо на годину в холодильник;
Рецепт знайшла на сайті lady.tochka.net