Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


17 сторінок 1 2 3 ... 15 16 17 Далі >>
Відповісти
 Десерти, для солодкоїжок
lana
28 грудня 2011 18:14
Повідомлення #161


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Йогурт

2 л молока коров"ячого (чомусь, говорила мені колега, з козинячого не вийшло) закип"ятити, додати 6 стол. ложок цукру, 2 пакетики ванільного цукру й остудити до температури , при якій розчиняють дріжджі.
Додати йогурт "Живинка" (пластикова упаковка-115 г, у нас вони вартістю 3 грн 25 коп), добре розмішати. Каструльку укутати годин на 8 ( я ставлю на ніч) . Вранці густий, смачний йогурт готовий. Якщо для себе- добре охолодити. Можна додати порізані фрукти.

Перейти на початок сторінки
Ірця
30 грудня 2011 21:15
Повідомлення #162


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Курага під "снігом"




100 г кураги
2 ст.ложки цукру
2 ч.л. желатину
200 мл вершків
1 стакан води

Замочити желатин,потім розпустити на водяній бані

Курагу залити водою і разом з цукром варити 15-20 хвилин на середньому вогні

Готову курагу з відваром змолоти блендером до пюреподібного стану

Збити холодні вершки з цукром за смаком

Додати желатин до кураги і сметани

Заповнити креманки курагою,дати застигнути в холодильнику,потім зверху викласти збиті вершки (сметану),присипати тертим шоколадом і знов в холодильник.

Дуже смачний,корисний і поживний десерт. Знайшла на форумі Say7.info від Bastilda




Перейти на початок сторінки
Яілатан
26 січня 2012 10:59
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1213
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1173
Реєстрація: 23.11.2011

ICQ:--

Бали: 3848
Желе з фруктів (для дорослих)

Продукти:
350 гр цукру;
700 гр фруктів (в мене малина та чорниця);
300 мл червоного вина;
25гр желатину.

А це для діток, тільки без вина.

Нагріти в каструльці ягоди і цукор, поки ягоди не розм'якнуть і не зморщаться. Потім пропустити їх через сито. До желатину додати 9ст. л води і залишити, щоб набух. До ягідної суміші додати вино (в оригіналі рецепту - портвейн) і трошки води. Желатин, підігріти і додати до ягідної суміші з вином. Налити в форму для застигання. Для дітей, варіант без вина. Смачного!!!
Перейти на початок сторінки
irysuk
1 лютого 2012 17:48
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Шоколадно-ванільний пудинг

інгредієнти:
1 / 2 склянки цукру
3 ст.л. борошна
1-2 ст.л. какао
2 склянки молока
1 ст.л. вершкового масла
2 ст.л. ваніліну
горіхи


рецепт:
Змішати цукор і борошно. Додайте молоко.
Суміш прокип'ятити, дати трохи загуснути. Додати розтоплене масло і розділити на 2 частини.
В 1 частину додати ванілін, в іншу какао. Ще раз нагріти обидві суміші до ще більшого загустіння. Подавати пудинг шарами. Шари розділити горіхами (а також можна сухофруктами, тертим печивом
Перейти на початок сторінки
oksana_k
17 квітня 2012 14:49
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Желейний різнокольоровий торт

Потрібно:
4 пачки желе різного кольору:червоне, зелене, жовте, оранжеве.
4 ст.л. домашньої сметани.
Розчинити кожну пачку желе у половині кількості води, зазначеної на упаковці (кожну пачку окремо). Поставити, щоб схололо.
Сметану збити, щоб була густою, і розділити на 4 частини. Кожну частину змішати з половиною желе. У форму (у мене діаметром 24 см) по черзі вливати різнокольорову сметану, як захолоне, заливати желе відповідного кольору (червона сметана--червоне желе і так далі). Охолодити, можна прикрасити фруктами.
Рецепт із журналу "Единственная"
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
5 травня 2012 20:32
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Молочне желе




750 гр молока
140 гр цукру
180 гр води
30 гр желатину
ванільний цукор
Желатин замочити у воді.
Молоко закипятити і додати цукор,желатин,ваніль,довести до кипіння.Желе процідити і розлити у форми.
Я зверху ще залила вишневу галяретку.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
5 червня 2012 19:09
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Тут вже є один рецепт крем - брюле від Оленочки, але в мене дещо інше приготування, перед тим як готувати, перерила інет і надибала такий собі варіант. Отже:

Крем-брюле





Крем-брюле готується просто - на один жовток 20 грам цукру і 100 мл будь-яких вершків.

Головне - правильне приготування в духовці. Крем дуже легко перегріти, тому встановлюють температуру 100С і готують близько години-години з чвертю. Краще всього якщо формочки будуть низькими - в них суміш рівномірно і повністю прогріється. З цих же міркувань використовують керамічні форми, а не металеві
Для крему-брюле відокремити жовтки, зняти шкірку з них (проткнути жовток виделкою, він витече, а шкурка залишиться на вилці) і додати 20г цукру на жовток. Змішати, не збиваючи.


Влити гарячі вершки (100мл на жовток) і розмішати, розлити по формах. Бажано процідити від піни, бо вона не дуже смачна коли запечена.Поставити крем-брюле в духовку на 1 годину 20 хвилин при 100С.



Крем-брюле поставити охолоджуватися на три години в холодильник. Коли ви його дістанете з духовки, воно буде нагадувати желе, а при охолодженні трохи ущільниться.Теперь крем треба посипати цукром і карамелізувати. Але, я тотне робила, бо не маю такого торча як в Оленки. Хіба я зверху посипала брюле темним цукром, але скоринки, карамельної немає.

Рецепт з нету.
Перейти на початок сторінки
oksana d
14 червня 2012 18:43
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сметанний десерт





Рецепт тут
Перейти на початок сторінки
17 сторінок 1 2 3 ... 15 16 17 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 116
Гостей: 114
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100