Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Десерти, для солодкоїжок
elfinataly
14 жовтня 2011 14:50
Повідомлення #141


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 15
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 15
Реєстрація: 30.09.2011

ICQ:--

Бали: 46
БАНОФФII ПАЙ

дно форми:
100 г вершкового масла, розтопленого
250 г печиво з муки грубого помолу(digestive biscuits)
начинка:
100 г вершкового масла
100 г темно-коричневий м'який цукор
397g Згущене молоко(не варене!)
верхній шар:
4 маленьких бананів
300 мл жирних вершків,добре збитих
тертий шоколад або топлений шоколад
Вам також знадобиться: змащена маслом форма 20 см.
Метод:
1.печення пидрiбнити в блендерi або покласти у два пакетики i скалкою подрiбнити.Готовi крошки зеднати з розтопленим маслом i вимiшати.Беремо форму з вiдчипним дном i втрамбуати сумiш по днi i до сторiн теж.
Видкласти в холод поки робимо начинку!
2.Щоб зробити начинку:масло і цукор готуемо в антипригарнiй каструлі на слабкому вогні, помішуючи, поки масло і цукор не розчиниться. Додати згущене молоко і довести акуратно до кипіння, постійно помішуючи. Коли карамель почне кипіти, зняти з вогню і залити на сумiш в формi, а потім залишити для охолодження протягом 1 години.
3.Перед подачею на стіл видалити пиріг з форми і покласти на блюдо. Нарізати банани, пополовинi вздовж i гарно розкласти поверх гущонки потiм на них зa допомогою кондитерского мiшка викласти збитi вершки .Прикрасити залишками банана і тертим шоколадом або розтопленим шоколадом.

--------------------
Україна,
Рідний край,
Поле, річка,
Синій гай.
Любо стежкою іти –
Тут живемо я і ти!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
19 жовтня 2011 22:14
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Паста горіхово- шоколадна


Горіхи 200г
Молоко 0,5 л
Яйце 1 шт.
Борошно 2 ст.л.
Какао 4 ст.л.
Цукор 1 скл.
Масло вершкове 70г
Ваніль чи кориця

Горіхи підсмажити і розмолоти.
В каструлі змішати борошно,какао і цукор, яйце і розтерти до однорідності.
Додати молоко і горіхи.
Варити на слабкому вогні. Повинна маса трохи згуснути.
Зняти з вогню, добавити масло, ваніль, розмішати і розлити в банки.
Перейти на початок сторінки
хрися
20 жовтня 2011 09:58
Повідомлення #143


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Фрезія,
о та це ж рецепт домашньої Нутелли!!!! Нямі!!!!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
20 жовтня 2011 10:15
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Я, чесно кажучи, ту Нутелу пробовала один раз, і то не пам"ятаю її смак. Надіюсь, що буде схоже! Та й тут можна фантазувати, мені здається, наприклад, додати для кращого смаку згущене молоко...
Перейти на початок сторінки
Канарейка
20 жовтня 2011 18:48
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
ГАРЯЧИЙ ШОКОЛАД В АПЕЛЬСИНАХ




на 4 порції:

2 невеликих грубошкірих апельсини

Серединка:
100 гр. масла
2 ст.ложки (повні) меленого фундуку
200 г гіркого шоколаду
2 великих яйця
3 ст.ложки цукру
6-7 ст.л. апельсинового соку
1 ст. ложка апельсинового лікеру або коньяку

1.Апельсини добре вимити і насухо витерти
2.Разрізати апельсини навпіл так щоб вийшло дві "чашки" .
3.Витискаем з апельсин потрібну кількість соку, потім при допомозі чайної ложки виймаємо м'якоть апельсина . Тепер у нас вийшло 4 апельсинових "чашки", які ми будемо наповнювати.
4.На водяній бані або в мікро розтопити шоколад з маслом.Добре розмішати до утворення однорідної масси.Дати масі трохи охолонути і додати яйця, цукор, фундук, сік і лікер.Все добре перемішати і наповнити цією масою апельсинові чашки.
5.Поставити випікатися в заздалегідь нагріту до 200 градусів духовку на 12-15 хвилин (все залежить яку середину ви хочете отримати ).



Смачного !!!!!!!!!! Рецепт з нету від Соні.
Перейти на початок сторінки
Анелія
12 листопада 2011 17:36
Повідомлення #146


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422

Десерт "СОЛОДКИЙ МІКС" (ідея з інтернету із моїми змінати і доповненнями)

300 гр. сиру- перемолоти на мясорубці,
4 ст.л масла,
4 -5 ст. л. розтопленого на паровій бані білого шоколаду .
150 гр. подрібнених волоських горіхів.
12-15 грон зеленого винограду (без кісточок)

Перемелений сир перетерти з ротопленим білим шоколадом. Охолодити і додати масло, розмішати до однорідної консистенції.
Виноград промити і обовязково добре обсушити.
З сирної маси формуємо невеликі кульки в кожну з яких кладемо виноградину . Готові кульки добре обкачуємо в подрібнених горіхах і відправляємо в холодильник для застигання. СМАЧНОГО!!!

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
Фрезія
12 листопада 2011 22:27
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 319
Група: Кондитер
Повідомлень: 444
Реєстрація: 24.09.2011

ICQ:--

Бали: 1632
Фадж з горіхами



Шоколад 400 г (чорний і молочний)
Згущене молоко 1 банка (380 г)
Грецькі горіхи підсмажені, крупно подрібнені 150 г
Кава розчинна в порошку 1 ч.л.
Коньяк 2 ст.л.(за бажанням)
Ванілін

В кастрюлю покласти поломаний шоколад, залити згущеним молоком, нагрівати, помішуючи, поки шоколад не розтане.
Зняти з вогню, додати горіхи, ароматизатори, перемішати.
Форму застелити плівкою чи папером з запасом, викласти масу в форму, накрити краями і помістити в холод хоча б на 1 годину. Дістати і нарізати.
Зберігати в холодильнику в закритому контейнері.
Перейти на початок сторінки
musya
14 листопада 2011 22:55
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
А вмене сьогодні на столі "ЗЕФІР по ГОСТУ" дуже смачний ,настоящий ,я зажди мріяла такий зготовити,а не мала АГАГ-АГАР ,а без нього аж ніяк.
РЕЦЕПТ"ЗЕФІР по ГОСТУ"
Так, в рецепті є патока я заміняю її інвертним сиропом,якого готую так:
-350гр цукру( стакан 250 гр)
-150гр води(гарячої)
- 2гр лимон.кислоти
- 1.5гр соди
Цукор рощинити в гарячій воді,коли закипить додати лимон.кислоту.Варити на дуже малому вогні 45 хв.закрити щільно кришкою.Коли трохи остигне добавити соду( рощинену у 10гр води).Сироп почне пінитись, потім стане схожим на штучний мід.

Так,зефір
-324гр цукру
-389гр пюре яблук
- 65гр білка

СИРОП З АГАРУ
-347гр цукру
-139гр патоки(інверт.сироп)
- 8.6гр агару
-220гр води


Яблука запекти збити блендером чи перетерти через сито-389гр.+324гр цукру перемішати.Агар залити водою кіпятити 2-3 хв..добавити 347гр цукру варити 5 хв ,добавити теплий інверт.сироп і пів пачки ванільного цукру,варимо ще 2-3хв. завжди помішуємо.Беремо половину білка і збиваємо до пишної маси,тоді даємо решту білка збиваємо до світлої маси.Маса побіліє збільшиться в обємі. тож посудину потрібно брати більшу .Швидкість зменшуємоі і легенько вливаємо агарний сироп, збиваємо 2-3хв маса починає густіти.Беремо кондитерський мішок і швиденько видавлюємо зефірчики(можна на пергаментний папір)Мають добре вистоятись 24 год ,(але треба десь ховати,бо зїдять все)Зєднюємо половинки,присипаємо пудрою.СМАЧНОГО!!!!


Бажано щоб все було по грамах,65гр білка - білок з 2 яєць
Перейти на початок сторінки
наТуся
15 листопада 2011 07:10
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
musya дуже апетитний зефір! молодець :winked:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
наталька
15 листопада 2011 08:59
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
musya,а що таке агар, і чому його потрібно додавати до зефіру, де ще можна його використати :feel:

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 58
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100