Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Десерти, для солодкоїжок
Славочка
2 червня 2010 23:51
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
нетік, смачний десерт.
Перейти на початок сторінки
gutka
6 червня 2010 11:53
Повідомлення #72


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Сирний десерт з полуницею

Перейти на початок сторінки
lingrod
6 червня 2010 12:01
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Маса для наповнення вафельних коржів.
(з польського сайту )

1 склянка сметани + 1 склянка цукру + 100 гр масла поставити на вогонь і довести до кипіння , весь час помішуючи. Прокип"ятити хвилинку, зняти з вогню, додати пачку галаретки ( в мене - апельсинова), перемішати файно і ще додати пів-склянки сухого молока. Остудити трошки і прошаровувати. Вистачає на стандартну пачку 5 листів.
Перейти на початок сторінки
Kseniya
6 червня 2010 20:06
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 30.12.2014

ICQ:--

Бали: 70
Бути солодкоїжкою не так вже й важко,так багато гарних порад та рецептів.Залишається лише руки прикласти.Які смачні новинки. tongue
Перейти на початок сторінки
Olenochka
9 червня 2010 17:23
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
У нас вчора було свято Останній день школи УРА wink (це означає що я можу вставати не в5 50 а трошки пізніше)Щоб відзначити це свято приготувала улюблений десерт своєї доці
Крем - брюле
2 склянки вершків загріти (до перших бульок laughing )
4 жовтки збити з
1/3 склянки цукру
1 чайна ложка ванілі екстрату(я даю меньше бо не люблю ванілін)
Після того як зібєте жовтки треба додати пару ложок гарячих вершків (щоб зрівняти температуру жовтків і молока інакше будете мати яєшню як мала я feel lol ).Добре перемішати бажано в одну сторону (не активно щоб не було повітря).Якщо маєте бульки повітряні їх треба акуратно забрати ложкою.Форму з бортиками застеляєте паперовим рушником(щоб жаростійкі формочки не їздили туди ,сюди).Ставимо наші ПУСТІ керамічні ,жаростійкі формочки ,наливаємо наш крем (він ще не є брюле)знову забираємо повітряні бульки акуратно ложечкою.Наливаємо ДУЖЕ ОБЕРЕЖНО!!!!! гарячої води(до половини формочок)і ставимо в духовку 200 на 30- 40 хвилин.Крем має рухатися як незастигший до кінця желатин.ОБЕРЕЖНО!!!!!! витягуємо( все дуже гаряче!!!!!)і ставимо в холодильник на 3-4 год.Коли пройде час витягуємо з холодильника, посипаємо цукром(я люблю коричневим, але можна і білим)беремо торч і палимо той цукор зверху до скоринки, чекаємо щоб трохи вистигло і їмo.Смачного

-це з коричневим цукром
- а це білий цукор
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 червня 2010 18:32
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lingrod, смачна маса для вафель.
Olenochka, ефектно виглядає winked .Треба ще такий девайс мати sad
А чому так рано в школу вставати? далеко? тепер відпочинете!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
9 червня 2010 19:13
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Трохи далекувато + уроки починаються 7.30 в старшої а меншу везу в протилежний бік на 7.45 laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
14 червня 2010 19:04
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Десерт з полуниці

Перейти на початок сторінки
Kseniya
24 червня 2010 21:09
Повідомлення #79


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 30.12.2014

ICQ:--

Бали: 70
Вершково- полуничний тортик.

Його полюбляють готувати багато господинь і я також. tongue Так як в даний час ми з "затяжним "гостюванням з усім сімейством у бабусі в Самборі,де гарно працює молокозавод ,тож маємо можливість смакувати свіженькі вершечки і готувати з них смачні десертики. m0512 А цей був на чотирнадцятиріччя сина t3319
На невеличку тортівницю взяла 1 літр вершків,200 грам печива.4 ст.л.желатину та 250 гр.цукру і грам 600 полуниці.
З описом роботи не буду повторюватись так як попередній рецепт від gutka дуже гарний. 86a0
Лише скажу,що смакували ми його уже за три години. no
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 червня 2010 21:27
Повідомлення #80


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Давно не заглядала на цю сторінку, але вона просто вражає!!! Ну дівчата, ви молодці!!!!
Катю, твій десерт такий спокусливий smile !
lingrod, дуже цікавий крем для вафель!
Оленочко, твій крем-брюле так професійно приготовлений! Вітаю з початком канікул - сама завжди чекаю їх з нетерпінням!!!
Ксеню, дуже гарний і легкий (для вжитку) десерт!
Ось що значить літо на дворі!!! Якби ще трошки сонечко гріло...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 06:38

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100