Виноградний десерт ( рецепт з інтернету)
на 4 порції
200 г винограду розрізати навпіл і видалити кісточки
2 склянки світлого соку (у мене , на жаль, неосвітлений грушевий- трішки гірше виглядає)
1 склянка нежирного йогурта
Приготовлений виноград розкласти по фужерах. Фужери нахилити приблизно під кутом 45* ( я використала металеві мисочки, можна- якусь крупу). Пакетик желатина залити кількома ложками соку, дати йому набухнути, розтопити, половину змішати з соком, залити ним виноград у нахилених фужерах і поставити в холодильник до застигання.
Далі розмішати йогурт, сік, що залишився, та желатин.Остудити. Коли виноградне желе повністю застигне, поставити фужери вертикально, долити йогуртову суміш- і знову в холодильник