наталька, Агар це полісахариди, що містяться в деяких червоних морських водоростях; продукт, одержують з морських водоростей .Ще його називаюьт природним желатином.,
Також використовується як замінник желатину для супів, в желе, морозиві і десертах. У косметиці використовується в якості компонента основи засобів для жирної шкіри, а також, як загущувач при виробництві кремів, гелів, зубних паст.
Pito4ka, мій фотозвіт. Щойно зробила цукерки. В начинку додала печиво, какао, вершкове масло, мелені горіхи, 1 столову ложку меду. Все ретельно збила у комбайні. Вийшло теж дуже смачно.У середину клала кусочок волоського гаріха. Замісь спеціальних формочок використала форму з під магазиних цукерок. Шоколад брала"Рошен" екстрачорний. Ось що вийшло.
Rito4ka Tatiana Які чудові цукерки, на вигляд не гірші ніж фабричні, а щодо смаку, я думаю набагато кращі, та й натуральні. Які ви, дівчата, вправні господині!
Спеціальною форми не маю. Думаю з часом придбати, а використала з цукерок "Есферо", добре що не викинула. А в начинку ще додала (бо забула написати) 2 стол ложки спирту. Получився приємний присмак, та й спирт слугує як консервант. Так що робіть цукерки. Виходить смачно.Це раз дякую Pito4ka.