Дівчата, допоможіть, будь ласка. Почався в нас мороз, зірвала перці на грядці, частина гарних, доспілих, але ціле відро зелених- пре зелених. Що з ними можна зробити? І якщо вони такі зелені, чи консервація буде смачна? Як думаєте?
--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається.. Цінуй його так невловиму мить. І поки серце ще у грудях б’ється, Нехай Господь тебе благословить! :)
Дякую велике за швиденьку відповідь. :) Дуже чекала на неї, зараз приїду з роботи додому, тай буду щось творити, праці шкода, такий великий вродився перець, але не встиг доспіти.
--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається.. Цінуй його так невловиму мить. І поки серце ще у грудях б’ється, Нехай Господь тебе благословить! :)
дівчітка. маю до вас таке питання. маю в тому році студентку але не можу придумати що їй давати з собою їсти. казала що вареники і плов вже нвдоїли. А ви що даєте . щоб з тиждень потягнула
коли я була студенткою, то мама мені теж готувала сумку кожен тиждень. Завжди тушила якесь мясо, так само рибу тушила або жарила, часто робила картоплю "типу жаркого".а гарнір(рис, гречку, макарони) вже доварювала сама. Також пекла зрази з різними начинками, терла деруни, складала в банку (вони так не чорніють, тільки зверху треба було верхній шар зняти і жарити). голубці з картопляною начинкою або з рисом.А ще рисовики, гречаники, котлети.
А коли я була студенткою, то мама робила паштети ,тушонки ,а я вже варила гарніри, так само тушила рибу, котлети, тефтелі,запікала курячі гомілки, пекла пляцок.булочки,сочники,тістечки і налисники . Приємно згадувати студентські роки)))
Зимой легче что-то приготовить , передать . Даже замороженных полуфабрикатов в пластиковых формах. Это и стейки , и отбивные уже с солью и специями. Сразу в холодильник, когда будет надо пожарят
И я мучаюсь всегда этим вопросом. Что передать ! Обычно пирожки, вареники с капустой и картошкой, из сладкого медовик делала . Даже борщ в 3л. банке передавали сильно просил сын. Притянут сумку с вокзала и сразу её нет, только то, что заморожено осталось. Я тоже ожидаю новых идей в этом волнующем мам вопросе.