Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
nadiya
7 жовтня 2013 15:33
Повідомлення #231


Молода господинька
  • 34

Репутація: 29
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 51
Реєстрація: 21.05.2013

ICQ:--

Бали: 235
Дівчата, допоможіть, будь ласка. Почався в нас мороз, зірвала перці на грядці, частина гарних, доспілих, але ціле відро зелених- пре зелених. Що з ними можна зробити? І якщо вони такі зелені, чи консервація буде смачна? Як думаєте?

--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
7 жовтня 2013 17:04
Повідомлення #232


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: nadiya
І якщо вони такі зелені, чи консервація буде смачна? Як думаєте?

Надя, буде смачненькою консервація, вже є досвід утилізації)) залишків різної городини. І з перцем такого гатуночку все буде добре. У Любані є дуже добра збірочка перцевих смаколиків-заготівочок) ТУТ.... Чудесний соус , де лише кольором різнитиметься, а смак буде добрий..тут.. Дуже смачний соус..робила з різних перчиків..тут..(додавала чуть менше цукру) Вогняна приправа...тут..Борщова заправка від oksana d..тут колір перцю не)важливий.. Лечо з рисом.. Перечна паста , Ланочка запропонувала..тут.. На сайті є багато добрих рецептиків, та і записничок мабуть містить не)одного хорошого рецептику, тому через спілість і колір вагатись і боятись не)треба. :cd:
Надя,бажаю смачненького приготування!! :love:
Перейти на початок сторінки
nadiya
7 жовтня 2013 17:17
Повідомлення #233


Молода господинька
  • 34

Репутація: 29
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 51
Реєстрація: 21.05.2013

ICQ:--

Бали: 235
Цитата: Ксенічка
Надя,бажаю смачненького приготування!! :love:

Дякую велике за швиденьку відповідь. :) Дуже чекала на неї, зараз приїду з роботи додому, тай буду щось творити, праці шкода, такий великий вродився перець, але не встиг доспіти.

--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
7 жовтня 2013 17:45
Повідомлення #234


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: nadiya
такий великий вродився перець, але не встиг доспіти.

Надя.Як кажуть у нас "Дай Боже щастя" в роботі) :love: Вірю, що все вийде смачненько!!! :a0a:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
27 жовтня 2013 15:58
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Марія Митник
Привіт, дівчата!!! давайте рецепт смачної запіканки з сира або сир і яблука....

Рецепти сирної запіканки готую постійно
1 - Осінній сирник - сир + ябука + гарбуз
2 Львівський сирник
3 Сирна запіканка

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
yabloko71
1 листопада 2013 19:18
Повідомлення #236


Молода господинька
  • 34

Репутація: 4
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 2.06.2011

ICQ:--

Бали: 116
дівчітка. маю до вас таке питання. маю в тому році студентку але не можу придумати що їй давати з собою їсти. казала що вареники і плов вже нвдоїли. А ви що даєте . щоб з тиждень потягнула
Перейти на початок сторінки
Ludka
2 листопада 2013 08:06
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: yabloko71
що їй давати з собою їсти

коли я була студенткою, то мама мені теж готувала сумку кожен тиждень. Завжди тушила якесь мясо, так само рибу тушила або жарила, часто робила картоплю "типу жаркого".а гарнір(рис, гречку, макарони) вже доварювала сама. Також пекла зрази з різними начинками, терла деруни, складала в банку (вони так не чорніють, тільки зверху треба було верхній шар зняти і жарити). голубці з картопляною начинкою або з рисом.А ще рисовики, гречаники, котлети.
Перейти на початок сторінки
Іванка
2 листопада 2013 09:47
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: yabloko71
що їй давати з собою їсти

А коли я була студенткою, то мама робила паштети ,тушонки ,а я вже варила гарніри, так само тушила рибу, котлети, тефтелі,запікала курячі гомілки, пекла пляцок.булочки,сочники,тістечки і налисники . :love: Приємно згадувати студентські роки)))
Перейти на початок сторінки
Светочка
2 листопада 2013 09:59
Повідомлення #239


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 19
Реєстрація: 21.12.2011

ICQ:--

Бали: 105
Зимой легче что-то приготовить , передать . Даже замороженных полуфабрикатов в пластиковых формах. Это и стейки , и отбивные уже с солью и специями. Сразу в холодильник, когда будет надо пожарят
Перейти на початок сторінки
Светочка
2 листопада 2013 10:16
Повідомлення #240


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 19
Реєстрація: 21.12.2011

ICQ:--

Бали: 105
И я мучаюсь всегда этим вопросом. Что передать ! Обычно пирожки, вареники с капустой и картошкой, из сладкого медовик делала . Даже борщ в 3л. банке передавали сильно просил сын. Притянут сумку с вокзала и сразу её нет, только то, что заморожено осталось. Я тоже ожидаю новых идей в этом волнующем мам вопросе.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 20:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100