Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Консервація » Перечна паста
 

Перечна паста

10 вересня, 2013  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Консервація
 

Перечна паста

1 кг гострого перцю
3-4 помідора
200-грамова склянка "Олейни"

Перець і помідори змолоти на м'ясорубці.
Варити до загустіння.
За 10-15 хв. до кінця варки додати 200-грамову склянку "Олейни"

Розкласти по стерильним баночкам з-під дитячого харчування чи майонезу, закрутити. Зберігати в погрібі або холодильнику. Вистачає на 2 роки, тому роблю півнорми або й менше. Використовую як гостру приправу .

Джерело: рецепт сестрички

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: galalviv (11 вересня 2013 13:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Мій чоловік обожнює той перець, правда робимо йому маринований, але то мороки з ти багато. Це , здається, простіше зробити. Як не полінюся - спробую обов'язково! А на вигляд - супер, смак оцінити не зможу, бо не беру того до рота, хоч чоловік постійно спокушає спробувати )))
 



#2 написав: KASYA (29 вересня 2013 21:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Ось, зробила і я таку пасту. Правда, на перший раз робила лише чверть норми. І ще, Ланочко, в рецепті нічого не сказано про сіль. Я вирішила дати чуть-чуть. Не знаю чи добре зробила, побачу.



--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100