Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Нагла поміч :) , (швидкі кулінарні поради, або кухня для лінивих)
ОЛЕСЯ
29 липня 2013 10:27
Повідомлення #221


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Oksanochka
попросили спекти торт Сашка http://www.povarenok.ru/recipes/show/44439/. У нас така жара просто жах, як порадите його прикрасити це дівчинці на день народження!

Цитата: Oksanochka
цей торт щось як наполеон, в тому і проблема бо мастикою не покрєш вона попливе


Ось підбірка порад як запакувати торт Наполеон під мастику
http://www.babyblog.ru/community/post/konditer/1253515

http://forum.say7.info/topic28269-2275.html




--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
10 серпня 2013 22:50
Повідомлення #222


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: сяняНЯНЯ
дівчата,а чим можна замінити декор-гель?


сяняНЯНЯ
якщо декоргель тобі потрібен для покриття вафельної картинки, то його можна покрити ріденьким медом або згущівкою.
Мені особисто подобається картинка без покриття, хоча пробувала і з декор-гелем і з медом, і з згущівкою

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
11 серпня 2013 22:18
Повідомлення #223


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 118
ОЛЕСЯ,
мені власне треба якось приклеїти картинку до торта...як то зробити?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 серпня 2013 23:07
Повідомлення #224


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: сяняНЯНЯ
ОЛЕСЯ,
мені власне треба якось приклеїти картинку до торта...як то зробити?


Вафельну картинку кладемо на гарно вирівняну поверхню торта (я викладала на крем масляний, ганаш, мастіку, рослинні вершки, творожне суфле). Із тильної сторони картинку змазувала медом або згущенкою.

А зверху (з лицьової сторони) вафельну картинку покривають за допомогою пензлика декоргелем (медом, сиропом або згущівкою) для того, щоб надати певний смак - бо сама по собі вафельна картинка не має смаку.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
сяняНЯНЯ
12 серпня 2013 13:48
Повідомлення #225


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 7
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 1.12.2012

ICQ:--

Бали: 118
ОЛЕСЯ,
дякую, я перший раз спробую на крем покласти, і скільки часу вона може зберігатись на готовому торті? якщо наприклад я оформлю в суботу, а Д/Н в понеділок?
я так зрозуміла,що можна обійтись без того гелю.
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
12 серпня 2013 18:20
Повідомлення #226


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: сяняНЯНЯ
і скільки часу вона може зберігатись на готовому торті? якщо наприклад я оформлю в суботу, а Д/Н в понеділок?

Краще приклеїти у понеділок - бо від крему може і розмокнути

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
tay
24 серпня 2013 10:49
Повідомлення #227


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
Дівчата, підкажіть як хто морозить баклажани. Хочу заморозити розрізаними вздовж на плястерка, щоб потім смажити))) Будуть мати потім вигляд? :bully:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
нетік
24 серпня 2013 11:07
Повідомлення #228


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: tay
Будуть мати потім вигляд?

так вже морозила нарізаними і жарила....дуже смачно і красиво, тільки перед жаркою не потрібно їх повністю розморожувати.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
tay
25 серпня 2013 17:12
Повідомлення #229


Файна господиня
  • 51

Репутація: 515
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 658
Реєстрація: 27.10.2011

ICQ:--

Бали: 1927
нетік,
дякую, Наталя :a0a:

--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
18 вересня 2013 14:11
Повідомлення #230


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: Antant
Скажіть но, будь ласка, господині, чи є різниця в застосуванні розрихлювача для тіста і звичайної соди. От читаю склад "розрихлювача", а там - "сода, борошно". То як різниця?

Ось тут є рецепти розпушувача в домашніх умовах

Соду використовуємо при випічці тортів, тістечок, печива та іншої здоби, надаючи їй об’єм. Соду потрібно гасити оцтом, лимонним соком, або будь-яким кисломолочним продуктом, що іде по рецепту.

Найкраще змішувати соду з борошном, а оцет (якщо немає кисло-молочного продукту) додавати до рідких інгредієнтів, що входить у тісто . Найголовніше ж при використанні соди — тісто відразу ж випікати, тому що реакція дуже швидко проходить.

Розпушувач не потрібно розчиняти, його лише змішують із борошном і вводять у тісто. Реакція в цьому випадку починається тільки при випічці, а значить, тісто можна залишити на деякий час.

Розпушувач найкраще зберігати у скляних банках

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100