"Зебра" з тертим шоколадом
Тісто: 5 яєць, 1,5 ск. цукру, 1 ск.води, 1 ск. олії, 3 ск. борошна, 2 ч.л. порошку, аромат до тіста (помаранчевий або ромовий), 100гр.чорного щоколаду.
Білки збити на густу піну, додати порціями цукор і продовжити збивати, по одному додавати жовтки. Продовжуючи збивати додати олію, воду. Борошно перемішати із порошком для печива та додати до тіста.
Форму на кекс змастити маслом і посипати сухарями.
Виложити порцію тіста,посипати потертий шоколад і далі знову тісто і шоколад.В мене вийшло чотири шари тіста і три шари з шоколадом.
Пекти при температурі 160-180гр.-50 хв.Пробувати на сухість зубочистку.