Пиріг з абрикосами і шоколадом
Тісто:1,5ст.муки,4 яйця,200гр.масла,
3/4 ст.цукру,1ч.л.порошку до печива,16гр.ванільного цукру,50гр.ізюму,
100гр.чорного шоколаду, 4-5ст.л.кокосової стружки,абрикоси/в оригіналі-
три яблука/.
Яйця збити з цукром, додати /перемішати або збити міксером на найнижчій швидкості/ муку перемішану з порошком,розтоплене і охолоджене масло.
Дно роз'ємної форми/24см.в діаметрі/ змастити маслом,вилити половину тіста.
На тісто виложити:порізані персики,поламаний на малі шматочки шоколад,ізюм,
2ст.л.кокосової стружки і вилити решту тіста.Зверху посипати решту стружки.
Пекти при температурі 175гр.-40хв.
Рекомендую подавати на стіл пиріг охолоджений.
Рецепт із польського сайту "Mniam- Mniam".
Обговорення рецепту та звіти тут