Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Dolce Vita!, Солодке життя від Майї...
maija23
11 листопада 2010 12:01
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Славочка,в мене зарум'янились добре m0512
Перейти на початок сторінки
Свєтік
11 листопада 2010 12:13
Повідомлення #172


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
maija23, Дуже дякую за майстер-клас.Я один раз пекла Наполеон, але мені не сподобався.Від твого торта уже "слина тече". Ти просто молодець winked
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
11 листопада 2010 12:49
Повідомлення #173


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: maija23
Торт "Наполеон"

Дуже люблю його!У тебе такий файний!пригадую колись робила ,то там шось 10 варениць має бути

Повідомлення відредагував LiLu - 11 листопада 2010 12:50
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 листопада 2010 14:05
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачний Наполеон і гарні фото! Дякую за рецепт! 3fb 3fb
Перейти на початок сторінки
natka04
11 листопада 2010 15:29
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1155
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 348
Реєстрація: 18.06.2010

ICQ:--

Бали: 2820
maija23тортик виглядає дуже апетитно.Мій чоловік "Наполеон" дуже любить,обов'язково скористаюсь твоїм рецептом.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
11 листопада 2010 15:40
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
maja 23 , класнючий наполеон дякую за рецепт wink
Перейти на початок сторінки
muroslava07
12 листопада 2010 15:48
Повідомлення #177


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
"Наполеончик" просто краса!!!! А для таких туманів в слойоному тісті як я взагалі - знахідка. Дякую! Думаю скоро мені пригодиться рецепт!
Перейти на початок сторінки
vitamaks
29 листопада 2010 20:26
Повідомлення #178


Молода господинька
  • 34

Репутація: 32
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 45
Реєстрація: 29.06.2009

ICQ:--

Бали: 218
maja 23 дуже дякую за рецепт "Наполеону" дуже смачний і легко готується.

фотограф з мене ніякий вибачайте

Повідомлення відредагував vitamaks - 29 листопада 2010 20:31
Перейти на початок сторінки
Славочка
18 січня 2011 20:55
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: maija23
Славочка,в мене зарум'янились добре

І вже їх пекла, дякую. Такі насичено-макові! От фото немає.
А ще пекла Карпатку з польського сайту. Смачно. Але крем буду шукати інший.А тобі сподобався?
Перейти на початок сторінки
maija23
20 червня 2011 16:06
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Дорогі дівчата!
Пропоную Вам італійський пісочний пиріг
"Кростата"

Тісто:2ст(250,0мл) борошна(без верху)
3ст.л.цукру з верхом
200гр.маргарину
2 жовтки
1 яйце
1уп.порошку до печива
1 лимон
3ст.л.молока
1уп.ванільного цукру
Маргарин розтопити на водяній бані і злегка охолодити.
До борошна додати яйце,жовтки,цукор,теплий маргарин,молоко, лимонний сік і перемішати дерев'яною ложкою.В кінці додати порошок до печива і терту цедру з 1 лимону.Цедра лимону надає неповторний аромат!
Ні в якому разі не додавати більше борошна.Через 5-10 хв. тісто ложкою виложити в форму діаметром 28 см (до речі, звичайно використовується форма з хвилястими краями),розрівняти і зробити бортики.Виложити варення в середину(можна свіжі ягоди) і випікати при температурі 175гр.-20-25хв.
Взагалі, по рецепту потрібно 1/3 частину тіста положити в морозильну камеру, а потім потерти на начинку; можна зробити решітку.
Я ж поспішала і зробила просто, тому тісто вийшло трохи вище, ніж має бути.

Рецепт пані Марії, яка проживає в Римі і є просто чудовий кондитер!

Повідомлення відредагував maija23 - 20 червня 2011 17:23
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:29

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100