Маковий рулет з ягодами
Тісто:
6яєць,120гр.цукру,100гр.борошна,25гр.крохмалю,125гр.маку/змолоти на кавомолці/,1ч.л.порошку до печива.
Збити білки на густу піну,продовжуючи збивати додати порціями цукор,по-одному жовтки.Легенько перемішати із борошном,порошком до печива,крохмалем і меленим маком.
Форму/40х28см/ змастити маслом,застелити пергаментним папером і розрівняти по ній тісто.
Пекти при температурі 180гр.-25хвилин.
Спечений корж перевернути на чистий кухонний рушник,скрутити в рулет і залишити,щоб вистиг.
Крем:
500мл.сметани/вершків/збити з 2ст.л.цукрової пудри і продовжуючи збивати влити желе/ 1/2пачки малинового желе розчинити в 100мл.кип'яченої води і охолодити/.