Дорога Майєчко, щиро вітаю Тебе з Днем Народження!
Бажаю квітнути від щастя, сіяти від радості та випромінювати тепло і ласку! Майєчко, також бажаю, щоб люди завжди високо цінили Твою доброту та щедрість, дарували Тобі повагу та щирі слова. Гарного та веселого святкування
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Дорога Маєчко вітаю тебе з днем народження!!!!!! З нагоди урочистої події – Троянди, усмішки, цілунки, привітання ! Хай втілюються у житті найсміливіші мрії І щирих друзів гарні побажання !
Майєчко! Вітаю Вас з Днем народження!!! Ви - чудова людина, прекрасна господиня, мама, дружина. Бажаю Вам всього найкращого у житті, прекрасного настрою, оптимізму, кохання і сповнення всіх Ваших мрій!!!!
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Я ще встигаю? хух, здається так!!! Можна я буду по-простому? (треба ж якось виділитись з юрби молодих, вродливих, напарфумлених і причепурених відчайдушних дрімфудівських домогосподарок. а я шо? я жінка проста, як двері, тому я по-домашньому). Ото дівоньки тут навітали-набажали, і навіть наша шефова(по секрету скажу - вона соромиться просто). Це вже про щось та й говорить, що ти - особлива!!!
Дорога моя Майєчко, невиправний романтику, я щиро вітаю тебе з днем народження!!! Не хотілося б бажати чогось стандартного,чого і так буде почуто багато разів в цей день від кожного. Тому бажаю...Можливо я повторю слова тих, хто вже вітав тебе до цього(і я певна, що так воно і було), та все ж хочу побажати тобі здоров'я та наснаги, як у самої природи, усмішки, як у ясного сонечка, щастя, щастя,... такого, як тільки тобі потрібне. І нехай твої очі, якщо і стають вологими, то це не лише на горе, а й на радість. І якщо все ж і оросять вони солоними водами твої гарненькі щічки, то це нікого з близьких тобі людей не залишить байдужим. Впевнена, що поряд буде людина, яка зможе ласкавим порухом рукиї їх утерти, і зробить це так, що тобі буде спокійно, не соромно, і вже не захочеться плакати, а посмішка сама стрибне на твої уста. А ще...ще я сподіваюсь таки в цьому році на зустріч;)
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Маєчко, сердечно вітаю з Днем народження! Бажаю здоров"я, щастя, радості!
В день народження Твій ми з тобою радієм І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії. Щоб пливло тобі щастя з роси і води, Щоб жить – не тужить і не знати біди!
Дорогесеньке сонечко нашого Дрімфуду,люба Майєчко!!!
Без зайвих слів, без зайвих фраз, З глибоким почуттям поваги Дозвольте мені привітати Вас У світлий день Вашого народження. Що побажати Вам в цей день Яких же благ, якого щастя? Щоб ніколи не сумувати, Не знати хвороби і нещастя! Щоб Ви не знали ніколи Ні жалю, ні печалі, Щоб товариші і друзі З усмішкою всюди вас зустрічали!!!
Божого благословення Вам у повсякденних справах,здійснення усіх найзаповітніших бажань,нехай Ангел-хоронитель Вас оберігає,а Ісусик всього найкращого посилає!З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!