Я дарую тобі надвечір'я, співом солов'їним оповите. Запах голубої матіоли, квіти росами омиті. Я дарую тихий шепіт ночі і троянди в ранньому світанні. Я дарую... . Ні, я просто хочу, щоб здійснились всі твої бажання.
Нехай життя буде багатим: На здоров"я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичу успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
ВІТАЄМО, МАЄЧКО !!! В день народження Твій ми з тобою радієм І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії. Щоб пливло тобі щастя з роси і води, Щоб жить – не тужить і не знати біди ! А коли б сумувати на мить довелось, Пам’ятай, що про Тебе турбується хтось.
Дорогенька Майєчко!!! Бажаю сонечка й весняного квіту Нехай дні твої будуть теплом зігріті Хай Тобі, Майєчко, в будні і свята Лиш вістки щасливі приходять до хати, Нехай збудуться всі бажання й надії А серце від радості завжди молодіє.
На незбагненному цім світі, Де на долоні все, як є - Вам День народження привітно Сьогодні руку подає. В цей день Вас щиро привітають Колеги, друзі і рідня. Здоров'я, щастя побажають І море радості щодня. А від мене прийміть дарунок: Троянди у рясній росі, Палкого сонця поцілунок, Весну у всій своїй красі. До Вас хай сила вітру лине На журавлиному крилі. Хай в Вас живуть душа дитини І мудрість Матінки-Землі. Нехай Вас завжди в теплім домі Чекають люблячі серця. Бажаю Вам не знати втоми Доводить справи до кінця. Хай залізничні магістралі Мчать Вам удачі ешелони, А сині небеса безкраї Вам сиплють зорі на погони. А щоб чудове Ваше свято В душі лишило добрий слід, Прийміть від мене цю присвяту Й живіть, як мінімум, - сто літ.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дорога Майя! З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
Маєчко! З днем народження щиро вітаю, Щастя і здоров'я я Тобі бажаю, Хай сміється доля ,як калина в лузі, Нехай будуть поруч добрі, вірні друзі. Нехай Тебе щастя, як дощ обливає, Нехай Тебе радість завжди зустрічає, Нехай Тебе любить хто милий душі, Цього я бажаю Тобі від душі.
Майя! Бажаю в цей день Вам хорошого настрою, море квітів, щирих привітань! Щастя, здоров'я! Нехай на Вашій дорозі зустрічаються тільки чесні, добрі та приємні люди! Дуже дякую Вам за те, що Ви з нами, за Ваші теплі слова до кожного, за увагу! Нехай всі оточуючі відносяться так само і до Вас! Читаючи Ваші теплі та щирі слова, хочеться повчитись такої ж мудрості, уваги та чистоти... Я вірю, що завдяки таким добрим, щирим людям і всі ми, станемо прекрасними, ніжними та уважними, як Ви! Всього Вам найкращого, щиро та від душі!
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт