Красуня! Бджілка-трудівниця! Талант і досвід! Шарм і стиль! Кохання чистого криниця! Тобі - вітання звідусіль! Хвала і шана! Хай лунають Найкращі здравиці добра. Хай розквітає рушниками Щаслива доленька твоя! Квітує доля в вишиванках, Всміхається на скатерках Як поле,оживає зранку, У золотих твоїх руках! Ти - всім взірець! Ти - берегиня! Ти - мати! Жінка! Ти - життя! Ти вірна дочка України! Народу світле майбуття! Талановита! неповторна! Твоя душа- безмежний світ! Таланту джерело бездонне! Тобі бажаю довгих літ! Квітуй! Твори! Щоб все до пари! З тобою Божа благодать! З роси,води тобі, Майя, Я хочу щастя побажать!!! p.s. І ще добавлю : Так тримать!!!
Якби змогла я зняти з неба дві зорі, Чи радугу скрутити в перевесло, Тоді б напевно дари ці Я в подарунок Вам принесла. Але по немочі людській Я не здійсню цього бажання, Тому бажаю від душі Здоров'я, щастя і кохання!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Сердечно вітаю Тебе з наступаючим святом!!! Я щиро бажаю Тобі щодня приємних дрібниць, які радують серце і звеселяють душу: Чашечку ароматної кави, зварену ...не Тобою. Неочікуваного телефонного дзвінка від давніх друзів.Зелених світлофорів по дорозі на роботу чи за покупками... Найкоротшої черги в магазині, до банкомату... Душевної пісні по радіо, якій хочеться підспівувати... Ключів саме там, де Ти їх поклала...Я бажаю, щоб віднині не просто кожен день був наповнений щастям, а саме дивовижних, маленьких- на один укус- моментів щастя, які дарують дивне відчуття того,що Тобі таланить, що Бог посміхається Тобі, підказуючи шлях...тому, що Ти - особлива людина!
Миру! Любові! Радості! Здоров"я тобі, Майєчко, і твоїй родині!!!
Дорога Майєчко! Вітаю з днем народження! Нехай буде радість і мир на серці, нехай здійснюються всі мрії! Нехай весь Твій позитив і любов, яку даруєш рідним, близьким, та й всім оточуючим, повернеться до Тебе сторицею.
Вітаю тебе з Днем народженням! Вітаю тебе з Днем матері! Бажаю погожих тобі днів. Щасливої долі,радості стільки, як квітів у полі. Усмішок глибоких, як дно океану. Великого щастя, без зла та обману. Хай Матір Божа тебе охороняє. А Господь щастя і сили посилає. Хай завжди ведеться з легкої руки. На добрі і довгі безхмарні роки.
ніби й не годиться наперед вітати, алепоки писатиму то все буде гаразд ;) Хоч я й мало дописую, але це не значить, що я мало читаю цей форум :). Вітаю Маєчко з особистим святом. День народження це таке особливе та особисте свято, що кожна людина розуміє його по своєму. Одні дуже радіють з цього приводу, другі навпаки сумують за роками життя, що спливає, а інші взагалі відносяться до нього нейтрально. Я тобі бажаю сприймати життя таким, яким воно є, але завжди намагатись бачити в ньому більше хорошого. Нехай у цей святковий день ти по особливому відчуєш тепло своїх близьких та друзів і по новому будеш відноситись до того, що в тебе вже є. Звичайно я бажаю тобі здоров'я, натхнення та успіхів у всіх твоїх справах, і щоб посмішка завжди прикрашала твої уста!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Майя! Вітаю Вас з Днем народження. Хочу подякувати Вам за те, що Ви є на цьому сайті, я не так давно на сайті, але Ви за цей час мене завжди підтримували.
Нехай сяють очі з ніжністю, А серце розквітне радістю, Хай доля красива, як соняшник, Дарує Вам щастя райдугу. Хай сонечко світить із ясного неба, Бажаю усього, чого тільки треба, Хай доля дарує довгого віку, Добре здоров’я і щастя без ліку, Хай обминають дім Ваш тривоги, Цвітом і рястом проляжуть дороги. Щоб серце Ваше зігрівало тепло, Щоб завжди в душі панувало добро, Краси і наснаги, здоров’я без ліку І довгого, довгого щедрого віку.
Ви така ще молода, Хай минають Вас літа, Хай незгода Вас минає, Тільки щастя в Вас буває. Щоб завжди у Вас в житті Були тільки світлі дні, Хмурі дні хай покидають Й стороною обминають! ! ! Ви такі ще молоді, Молоді й прекрасні Хай у Вашому житті Буде все мов в казці ! ! !
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!