Дорогі дівчатка! Від усього серця вдячна Вам за теплі,зворушливі привітання,такі неповторні і сонячні!!!Я високо ціную кожне Ваше слово,кожен коментар і відгук!!!Дякую Вам за те ,що Ви є ,за приємне спілкування,позитивні емоції і радість зустрічі на нашому прекрасному форумі!Сподіваюся,що одного весняного дня ми колись зустрінемось в затишній кав"ярні і посмакуємо шматочком тортика з горнятком кавусі! Бажаю всім благополуччя,кохання ,нев"янучої молодості і душевного спокою.Хай Ваше серце завжди співає від щастя! З повагою Майя
Майєчко прийми й мої запізнілі вітання з Днем народження! Нехай життя буде багатим: На здоров'я і на силу, І на доленьку щасливу! На яскраві довгі роки Без турбот і без мороки. На прибутки і достаток- На фінансовий порядок! На підтримку і повагу, На рішучість і відвагу, На тепло і розуміння, На удачу і везіння. На шикарний стиль та моду, Елегантність і на вроду! На круїзи при погоді, Відпочинки на природі. На розумне, добре, вічне, На строкате й різнобічне, Словом-на усе прекрасне, На постійне й своєчасне! Зичу успіхів, визнання І великого КОХАННЯ!
Прийміть і мої запізнілі вітання Вітаю з днем народження!!!!! Бажаю жити Вам У місті ЛЮБОВІ, Звичайно ж, На вулиці ЗГОДИ, Щоб вікна виходили На проспект МРІЇ, Вела дорога до моря під назвою ЩАСТЯ! А на причалі білий теплохід Зі звучним ім'ям «НАДІЯ» Нехай він Вас По житті поведе, Де буде Вам Надійно, безтурботно! Нехай оминають Вас Розлука шторм, А хмари лих Нехай розжене вітер! тримайтеся міцніше За Кохання штурвал І все у Вас вийде - Повірте! З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!
Не зря ,наверно, часто Майей называют, Девчонок, что собою май напоминают! Кто также вечно юн и свеж и мил, И красотой своею всех сразил. Как все живое в мае расцветает, Так Майя обаяньем всех пленяет, И как весною пробуждает солнце воды, Так Майя ищет счастья и свободы! Так пригубим за Майю мы глоток, Пока читаю Вам я поздравок!