Майя, вітаю з Днем народження! Від серця щирі привітання: Краса хай процвітає в Вас, І від тепла, і від кохання Серце співає повсякчас. Ллється радістю стежина, Стелить успіхом життя, Доля буде, як малина, І солодка, і легка !
Здоров'я Тобі, кохання, родинного затишку та тепла! Нехай діти приносять тільки радість! А для чоловіка завжди залишайся найкрасивішою, найчарівнішою і найпрекраснішою Жінкою на світі! Будь коханою! Будь щасливою!
Дорогі,любі мої дівчатка! Від щирого серця і душі вдячна Вам за теплі слова,які залишаться зі мною назавжди! Перечитую кожне привітання і відчуваю тепло,яке випромінюють написані Вами рядки!
В ранній юності ,потім у квітучій молодості...я не помічала..,як швидко плине час..Непомітно пролітають дні,проходять роки,підростають наші діти . Сьогодні ,я готувала салат для гостей, і взяла для нього велику пласку тарілку свою улюблену,золотаво-рожеву,... а там- надпис:"Дорогій донечці в день ювілею-30 років"...Її подарували мені мої батьки 16 років тому...Здається ,що декілька днів минуло!Дуже швидко пролітає час! Але в душі -я відчуваю себе молодою ,і щаслива ,що відкрила для себе джерело натхнення,радості ,гарного настрою і душевного спокою-це спілкування з Вами в казковій країні "Дрімфуд"! Дуже вдячна всім!!! З повагою і найкращими побажаннями Майя
Напевне слів таких ніхто ще й не придумав, Щоб в словах тих вмістити все про вас: Ви – порядність, доброта і скромність. Ми дуже цінуємо і любим вас. Живіть в злагоді, здоров’ї та любові, Якнайдовше радуйте ви нас.
Вибачте,що із запізненням,бо вчора пізно повернулись зі свята. А цей патріотичний букет я дарую Вам!
Я моцно перепрошую, що ще раз тут, але можна якийсь звіт попросити зсвяткування? Може фото?Може подарунки? Загалом свято в серединці десь там було чи ні?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого