Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
Славочка
18 грудня 2010 15:42
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, смачні фрикадельки, для моїх діток саме те, що вони люблять, забираю :))) Дякую!
А ще не подякувала за печену скумбрію на овочевій подушці--смакота! доня мало не всю рибинку з'їла!

Повідомлення відредагував Славочка - 18 грудня 2010 15:43
Перейти на початок сторінки
gutka
18 грудня 2010 18:17
Повідомлення #422


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
зверніть увагу, хто переписував рецепт з рибними фрикадельками, забула додати: потрібно до фаршу додати приблизно 50 г вершкового масла кімнатної температури (у мене вдома не було, додавала оливкову олію)

Повідомлення відредагував gutka - 18 грудня 2010 18:19
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
18 грудня 2010 19:12
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Катя, дуже тобі дякую за рецепт фрикадельок. В мене малий ніяк риби не хоче їсти, спробую йому таке приготувати. ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!!!
3fb 3fb
Перейти на початок сторінки
natalo4ka
20 грудня 2010 19:35
Повідомлення #424


Молода господинька
  • 34

Репутація: 118
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.07.2010

ICQ:--

Бали: 456
Катя, вже кілька разів готувала ваші мясні фрикадельки з сиром, смакота!!! Обовязково спробую і рибні. І взагалі всі ваші страви чудові, дякую за рецепти.
Перейти на початок сторінки
боженка
20 грудня 2010 23:03
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
дуже апетитно виглядають ваші фрикадельки,обовязково їх приготую. smile
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:28
Повідомлення #426


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Різотто з пасти

до святкового столу ми готували пісний салатик від моєї сестрички Наталі (мені дуже сподобався)

для приготування потрібно приготувати макарони у вигляді рису (250грам)

оливки та в"ялені помідори порізати на шматочки
все гарно перемішати полити олією з в"ялених помідор

у мене були в"ялені помідори з каперсами


дуже смачно і дієтично (сьогодні приготувала ще раз)


Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 15:13
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:42
Повідомлення #427


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Хек печений з овочами у томаті






1 кг хеку
1 морквина
1 цибулина
лимон
оливкова олія
томатний сік
сіль, перець
кріп

рибу почистити, помити, порізати на шматочки
вогнетривку форму збризнути оливковою олією, викласти шматочки риби, посолити, поперчити, полити соком лимону і ще раз збризнути оливковою олією
накрити форму фольгою і поставити до розігрітої духовки (t 190)
цибулю та моркву порізати і підсмажити на олії, посолити, поперчити і додати 1-1,5 скл. томатного соку, протушити 2-3 хв.
овочі з томатом вилити на рибу і залишити ще на 25-30 хв у духовці
готову рибу посипати зеленю
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 січня 2011 13:47
Повідомлення #428


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,це різотто,теж його готую,я обожнююцей салатик love
До нього ще можуть іти креветки,або гриби,або якщо не піст,то пікантні мисливські ковбаски порізані! Дуууууже смачно winked
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:49
Повідомлення #429


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а ще у мене сьогодні дуже корисні печені яблука з медом, родзинками та грецькими горіхами (якщо яблука великі, то розрізаю їх навпіл виймаю серцевину, поливаю лимонним соком, в серединку кладу по пів чайної ложечки меду, запарені родзинки і горішки, ненадовго в духовку і СМАКОТА (дуже швидко і надзичайно корисно)


Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 15:47
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:50
Повідомлення #430


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: мари4ка
це різотто

я думала що для різотто потрібен рис
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100