Рибні фрикадельки з сиром
1 кг хеку
3 великих яйця
2 скибочки сухого батона
1 цибулина
2-3 морквини
50 г вершкового масла
70-80 грам сиру
оливкова(рослина) олія
сіль, цукор, свіжомелений чорний перець
відділити філе риби від шкіри та кісток
пропустити через м"ясорубку рибу, цибулину, сухарі
додати яйця, стерту на дрібну тертку морквину, масло, чайну ложку цукру, солі до смаку, кубики сиру
фарш добре перемішати збиваючи
дно вогнетривкої форми "застелити" тертою морквою
сформувати фрикадельки, зверху притрусити свіжезмеленим перцем, збризнути їх оливковою олією, форму прикрити фольгою та поставити до духовки приблизно на годину при 190 градусах, при кінці фольгу зняти
Дуже смачно! Фрикадельки пухкі та соковиті!