Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
мари4ка
3 січня 2011 13:51
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,а яблука мене покорили winked winked winked
Такі апетитні,так і хочеться шматочок!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:53
Повідомлення #432


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
знову пекла печиво шоколадно-кукурудзяне з кунжутом , рецепт тут цього разу з лікером - дуже смачне печиво, наступного разу робитиму подвійну порцію

Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 13:59
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 січня 2011 13:55
Повідомлення #433


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
я думала що для різотто потрібен рис

В мене просто з рисом ніхто окрім мене не ість am а з макароном також дуже смачно!Не знаю,як воно називаємься з макароном,але я кажу своїм шо то тож різотто lol
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 13:56
Повідомлення #434


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: мари4ка
а яблука мене покорили

якщо яблука великі, то розрізаю їх навпіл виймаю серцевину, поливаю лимонним соком, в серединку кладу по пів чайної ложечки меду, запарені родзинки і горішки, ненадовго в духовку і СМАКОТА (дуже швидко і надзичайно корисно)

Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 13:57
Перейти на початок сторінки
gutka
3 січня 2011 14:01
Повідомлення #435


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: мари4ка
але я кажу своїм шо то тож різотто

зрозуміла, а у нас ця страва сподобалась тільки жіночкам, чоловіки їли олів"є
Перейти на початок сторінки
наТуся
3 січня 2011 15:03
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
gutka, яка Ви молодець winked winked belay все дуже смачнюще 1f7

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 січня 2011 21:56
Повідомлення #437


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, як завжди--краса і смакота!
Порадь, будь-ласка, як краще запекти горбушу(на пісний стіл)?

Повідомлення відредагував Славочка - 3 січня 2011 22:09
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 січня 2011 00:01
Повідомлення #438


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
Різотто з пасти

Смакота-салатик!

Цитата: мари4ка
До нього ще можуть іти креветки,або гриби,або якщо не піст,то пікантні мисливські ковбаски порізані!

Ну й варіантів - до кольору, до вибору! А я саме думаю над двома салатами з рисом до кошичків (це ще все у вигляді ідей поки що)...

P.S. Катя, дякую, що нагадала про рісіні - а то саме бульйон зварила, думала, що до нього б це зварити густого.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 4 січня 2011 00:02
Перейти на початок сторінки
Natalyi
5 січня 2011 23:23
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Катрусю, дякую за рецепт салату Завірюха. Робила на днях, дуже смачний.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
gutka
8 січня 2011 10:03
Повідомлення #440


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Бісквіт



рецепт для тих випадків, коли обмаль вільного часу
тісто:
4 яйця (кімнатної температури)
200 г цукру
200 г борошна
1/2 ч.л. розпушувача

крем:
1 пачка сметанкового пудингу
0,5 л молока
6-8 ст.л. цукру
250 г вершкового масла

Бісквіт: яйця збити, додати цукор і продовжити збивати 8-10 хв
до збитих яєць додати поступово борошно з розпушувачем (через сито) перемішуючи обережно зверху-вниз лопаткою (можна додати ванілін, або натерту лим.шкірку)
дно круглої форми (d 20 см) застелити папером змащеним маслом, вилити тісто і випікати при t 180 приблизно 30 хв. (дверцята духовки не відкривати!) Виймати з форми коли охолоне.
Крем: приготувати пудинг, коли охолоне додати масло кімнатної температури

бісквіт розрізала навпіл, коли перемазувала кремом додала свіжозаморожену малину

Повідомлення відредагував gutka - 8 січня 2011 12:25
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100