Бісквіт
рецепт для тих випадків, коли обмаль вільного часу
тісто:
4 яйця (кімнатної температури)
200 г цукру
200 г борошна
1/2 ч.л. розпушувача
крем:1 пачка сметанкового пудингу
0,5 л молока
6-8 ст.л. цукру
250 г вершкового масла
Бісквіт: яйця збити, додати цукор і продовжити збивати 8-10 хв
до збитих яєць додати поступово борошно з розпушувачем (через сито) перемішуючи обережно зверху-вниз лопаткою (можна додати ванілін, або натерту лим.шкірку)
дно круглої форми (d 20 см) застелити папером змащеним маслом, вилити тісто і випікати при t 180 приблизно 30 хв. (дверцята духовки не відкривати!) Виймати з форми коли охолоне.
Крем: приготувати пудинг, коли охолоне додати масло кімнатної температури
бісквіт розрізала навпіл, коли перемазувала кремом додала свіжозаморожену малину