Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
sunnygirl
29 листопада 2010 12:58
Повідомлення #381


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Наполеон дуже апетитний. Пляцок маковий мене зацікавив і я вже переписала рецепт дуже хочу спекти його.
Перейти на початок сторінки
vika
29 листопада 2010 13:55
Повідомлення #382


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Катя, дуже цікавий рецепт макового. Крем такий я ніколи не пробувала. Мабуть дуже смачний. А "Наполеон" я дуже люблю і спробую обовязково. Дякую за гарні рецепти.
Перейти на початок сторінки
Свєтік
29 листопада 2010 18:46
Повідомлення #383


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
gutka,цікавий рецепт Макового пляцка.Записую до свого записника.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
29 листопада 2010 19:52
Повідомлення #384


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,ніяк в мене руки до наполеона не доходять,а після таких апетитних фото обовязково спробую!!!Апетитні тортики!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
30 листопада 2010 22:21
Повідомлення #385


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: fialetka
Підкажіть будь ласка про курячі рулети з курагою. Скільки часу запікати? чи потрібно відбивати? якщо ні - то чи будуть вони триматися, чи треба сколоти зубочисткою? можна повність загорнути в фольгу?

тільки нині помітила запитання, рулетики з філе чи то курки, чи індика, чи телятини готую дуже часто та з різними начинками, у мене цю страву дуже син любить (в неділю готувала рулетики з філе індика з морквою та цибулею), відповідаю трохи з запізненням, по- перше останнім часом роблю тільки так і НЕ інакше:
ріжу холодне м"ясо на відбивні, складаю до глибокої мисочки, посолю, поперчу, спеції до смаку(люблю розмарин) заливаю кислим молоком додаю порізану кільцями цибулю та залишаю на 1-2 год (можна на ніч до холодильника) тоді м"ясо дістаю з маринаду кладу начинку загортаю рулетиками, викладаю на вогнетривку керамічну форму змащену олією, накриваю фольгою і ставлю до духовки
- Скільки часу запікати? приблизно 60 хвилин
- чи потрібно відбивати? невідбиваю ніколи
- якщо ні - то чи будуть вони триматися, чи треба сколоти зубочисткою? зубочисткою не сколюю і вони у мене завжди тримаються купи
- можна повність загорнути в фольгу? думаю можна, але я завжди тільки накриваю зверху
Перейти на початок сторінки
gutka
30 листопада 2010 22:26
Повідомлення #386


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Всім дякую за приємні відгуки, тортики мої улюблені і дуже смачні, маю ще не один в своїй старенькій книзі, по мірі приготування буду ділитися з вами рецептами
Перейти на початок сторінки
gutka
30 листопада 2010 22:36
Повідомлення #387


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
до речі на ці вихідні ще пекла один пляцок для студента, так як від наполеону на другий день не залишилось і сліду
тож спекла коржі медові
а крем приготувала з яєць, цукру і масла - дуже його люблю:
на водяній бані збивати до загустіння 2 яйця і 4 ст.ложки цукру, коли охолоне додати поступово 200 г масла і ложку коньяку

а ще задля експерименту спробувала приготувати мастику з білого шоколаду - дуже сподобалось нею покрила торт
Результат дуже сподобався - планую спекти на Катерини і можливо тоді зроблю фото, а на цей раз не вийшло....

Повідомлення відредагував gutka - 7 грудня 2010 22:10
Перейти на початок сторінки
fialetka
6 грудня 2010 20:51
Повідомлення #388


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катю, дякую за відповідь про мясні рулети, спробую ще раз приготувати.
Окреме спасибі за медові коржі, теж на вихідних спекла один, переклала сметаною і чорносливом. Було дуже смачно, моїм рідним сподобалося. Коржик гарно виріс наступного разу розріжу на 3 частини.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 грудня 2010 21:00
Повідомлення #389


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
Крем:
0,5 л вершків (солодкої сметани) + 1 ст.л. борошна варити на повільному вогні до загустіння остудити
1 скл. запареного маку стерти з 1 скл. цукру додати холодну заправку та 300 г масла кімнатної температури


Катю, я вже не перший день кручуся біля твого макового крему і лізуть мені в голову всякі думки - в мене маковий крем розріджується (думаю, що це саме через мак) - маю подібний рецепт крему, дуже його люблю, але він ненадійний в утриманні форми. А цей як себе поводить?
Перейти на початок сторінки
gutka
6 грудня 2010 21:59
Повідомлення #390


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
fialetka,
дуже приємно, що сподобалось, я доречі вже другий тиждень поспіль на вихідні печу медові коржі, правда перемазую кремом з масла та яєць
Ірка-Шкірка,
цей крем мене не підводив, жодного разу, дуже смачний і гарний у розрізі пляцок, на разі немає домашніх вершків та й маку, а то б приготувала, а взагалі колись пекла його часто, мала завжди мак від свекрухи, а з магазинного не дуже люблю готувати, мак має дивний присмак

Повідомлення відредагував gutka - 6 грудня 2010 22:00
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100