Цитата: fialetka
Підкажіть будь ласка про курячі рулети з курагою. Скільки часу запікати? чи потрібно відбивати? якщо ні - то чи будуть вони триматися, чи треба сколоти зубочисткою? можна повність загорнути в фольгу?
тільки нині помітила запитання, рулетики з філе чи то курки, чи індика, чи телятини готую дуже часто та з різними начинками, у мене цю страву дуже син любить (в неділю готувала рулетики з філе індика з морквою та цибулею), відповідаю трохи з запізненням, по- перше останнім часом роблю тільки так і НЕ інакше:
ріжу холодне м"ясо на відбивні, складаю до глибокої мисочки, посолю, поперчу, спеції до смаку(люблю розмарин) заливаю кислим молоком додаю порізану кільцями цибулю та залишаю на 1-2 год (можна на ніч до холодильника) тоді м"ясо дістаю з маринаду кладу начинку загортаю рулетиками, викладаю на вогнетривку керамічну форму змащену олією, накриваю фольгою і ставлю до духовки- Скільки часу запікати? приблизно 60 хвилин
- чи потрібно відбивати? невідбиваю ніколи
- якщо ні - то чи будуть вони триматися, чи треба сколоти зубочисткою? зубочисткою не сколюю і вони у мене завжди тримаються купи
- можна повність загорнути в фольгу? думаю можна, але я завжди тільки накриваю зверху