Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
kuharochka
23 листопада 2010 23:09
Повідомлення #371



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катюша, дякую.
А я у вас Макового торта не знайшла. Можно рецептик?

І ще - у гарбузові пряники іде гарбузове пюре з банки чи ви самі варили?

Повідомлення відредагував kuharochka - 23 листопада 2010 23:16
Перейти на початок сторінки
gutka
23 листопада 2010 23:24
Повідомлення #372


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: kuharochka
Можно рецептик?

так можна напишу
Цитата: kuharochka
іде гарбузове пюре з банки чи ви самі варили?

його готувати просто
можна порізати на кубики і кинути у киплячу воду, проварити 10-15 хв і зміксувати у блендері, або див. сюди

Повідомлення відредагував gutka - 23 листопада 2010 23:29
Перейти на початок сторінки
kuharochka
24 листопада 2010 00:04
Повідомлення #373


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катюша, щиро дякую.
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2010 19:41
Повідомлення #374


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
а мій студент замовив на ці вихідні торт Наполеон, раніше я писала один з рецептів тут, а цього разу я пекла за іншим - менш слойоне тісто, але також смачно і швидше у приготуванні


для приготування коржів потрібно замісити тісто, як на вареники
на 3 скл. борошна
1 ст.л. розпушувача
по 4 ст. л. молока
води
сметани
масла
цукру
2 жовтки

з тіста сформувати однакові за розміром кульки і розкачувати, аби коржі були однакові за допомогою плоскої великої тарілки обрізати краї, краї тіста потім також спекти і подрібнити для посипки. Випікати при температурі 180-190 градусів.(у мене вишло 9 коржів)

Крем заварний:
на 1 молока 3 ст.л. крохмалю, яйце, 1 скл цукру
в склянці холодного молока вимішати крохмаль, яйце, цукор і додати до гарячого молока, варити на повільному вогні до загустіння, коли охолоне додати 300 г масла кімнатної температури

Повідомлення відредагував gutka - 27 листопада 2010 19:54
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2010 20:00
Повідомлення #375


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: kuharochka
А я у вас Макового торта не знайшла. Можно рецептик?

пляцок Маковий
(маковий він називається через крем)
пляцок дуже смачний

для коржів необхідно:
5 яєць збити зі склянкою цукру додати 6 ст.ложок топленого масла, 1 скл. сметани, 2 скл. борошна, 1 ч.л. амоняку (рецепт давній тож можна замінити содою чи розпушувачем) 4 ст.л. какао, все гарно вимішати тісто не густе. Випікати коржі.

Крем:
0,5 л вершків (солодкої сметани) + 1 ст.л. борошна варити на повільному вогні до загустіння остудити
1 скл. запареного маку стерти з 1 скл. цукру додати холодну заправку та 300 г масла кімнатної температури

Повідомлення відредагував gutka - 27 листопада 2010 20:01
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
27 листопада 2010 20:03
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
gutka,
Цікавий рецептик,а на яку форму? m0555
Перейти на початок сторінки
gutka
27 листопада 2010 20:09
Повідомлення #377


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Vajnrauh
Цікавий рецептик,а на яку форму?

діаметр коржів 25 см, вирізала за допомогою тарілки, форму нічим не змащувати а тільки ледь притрусити борошном
Перейти на початок сторінки
Яруська
27 листопада 2010 20:30
Повідомлення #378


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: gutka
а мій студент замовив на ці вихідні торт Наполеон

А мій студент всі пляцки їсть з задоволенням, а Наполеон навпаки чомусь не любить... fellow Хіба для себе коханої спечу... feel ну такий...маленький laughing
Перейти на початок сторінки
fialetka
28 листопада 2010 23:50
Повідомлення #379


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Катерино, ви просто супер господиня, стільки рецептів і такі шикарні та апетитні фото!!! ( я всі 3 темки перечитала). Дякую за те що ділитеся своїми рецептами і секретами.
Підкажіть будь ласка про курячі рулети з курагою. Скільки часу запікати? чи потрібно відбивати? якщо ні - то чи будуть вони триматися, чи треба сколоти зубочисткою? можна повність загорнути в фольгу?
Стільки запитань через те що вони в мене не дуже получилися, а у вас на фото вони такі гарні і я хочу ще раз спробувати їх зготувати.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
29 листопада 2010 08:10
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Кать, апетитний Наполеон. А маковий думаю теж смачний, занотувала собі.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 10:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100