Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
Volo-shka
8 грудня 2010 15:04
Повідомлення #391


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Катю, пекла твої медові коржі - дуже смачно:) Дякую за рецепт - бо люблю медову випічку, а із розкачуванням коржів ліньки займатися:)

Цитата: gutka
цей крем мене не підводив, жодного разу, дуже смачний і гарний у розрізі пляцок

А із приводу цього крему у мене також є питання - він у мене поплив, і поплив якраз із-за маку:)
Як ти запарюєш мак???
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 грудня 2010 15:58
Повідомлення #392


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Катю, доречі вітаю з іменинами. m0642 a0a Такі гарні твої пляцки, мням!
Гарбуз мені також дуже сподобався. Якщо в нас ще буде в продажі то собі куплю і обов’язково замариную. winked
Перейти на початок сторінки
gutka
8 грудня 2010 19:33
Повідомлення #393


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Volo-shka
Як ти запарюєш мак???

мак у мене завжди у мене був немагазинний, я його промиваю, заливаю гарячою водою і на пару хвилин ставлю ще на вогонь, залишаю під кришкою на декілька годин, далі мак добре проціджую( звільняю від води), перекладаю до макітри і віддаю терти свому коханому чоловіку (краще нього ніхто вдома неможе терти мак) підсипаючи поступово цукор і все
Цитата: Volo-shka
він у мене поплив, і поплив якраз із-за маку:)

навіть незнаю що сказати у мене такого на щастя не траплялось
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 грудня 2010 18:08
Повідомлення #394


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, трохи із запізненням вітаю з іменинами!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
14 грудня 2010 20:34
Повідомлення #395


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Печиво шоколадно-кукурудзяне з кунжутом



3 / 4 скл. борошна
1 / 4 скл. кукурудзяного борошна
60 г вершкового масла кімнатної температури
1 / 4 скл. цукру
2 ст. л. какао-порошку (з гіркою)
1 ст. л. кавового або шоколадного лікеру (не обов"язково)
3 ст. л. кунжуту
дрібка солі
1 яйце


Змішати кукурудзяне борошно і пшеничне, додати сіль, какао і кунжут.
Збити масло з цукром, в кінці додати яйце кімнатної температури і влити лікер, ще раз збити до однорідності.
Все змішати, маємо отримати не дуже густе, досить еластичне тісто. Ложкою викласти його на пекарській папір у вигляді кульок, на деякій відстані один від одного, трохи приплюснути зверху і випікати при 180С приблизно 15-20 хвилин. Гаряче печиво виглядає м'яким, але після охолодження матиме приємну хрусткість і ніжність. Вийшло 16 штук.

Ну дуже смачно! Обожнюю кунжут...Свято наближається



Повідомлення відредагував gutka - 14 грудня 2010 22:24
Перейти на початок сторінки
gutka
14 грудня 2010 20:39
Повідомлення #396


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у суботу мала гості з нагоди іменин, хочу показати що з нового готувала на святковий стіл
дуже люблю я салат з червоного буряка, але цього разу я його подавала у вигляді такого "букету" : тож млинці з начинкою з варених тертих бурячків з часничком та майонезом, шкода що не мала зелені
Перейти на початок сторінки
gutka
14 грудня 2010 20:45
Повідомлення #397


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ще з нових мала такий салат (без назви)
викладати шарами, промазуючи майонезом
- терта морква по-корейські
- омлетні млинці порізати соломкою
- м"яско куряче подрібнене
- печериці мариновані
- зелена цибуля (у мене не було)

Перейти на початок сторінки
мари4ка
14 грудня 2010 21:59
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,дуууууже все смачне!!!Шкода що до тебе далеко їхати feel
Перейти на початок сторінки
gutka
14 грудня 2010 22:02
Повідомлення #399


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ще пекла раніше дуже пухкі та смачні мафіни по рецепту Любані

Вівсяні мафіни


фото вечірнє (такий короткий день)



Рідкі інгредієнти
200 г йогурту натурального (я брала кисле молоко)
3 яйця
50 г масла вершкового розтопленого
2 ст.ложки олії соняшникової рафінованої
200 г цукру, 100 г кураги і 50 г родзинок-перемелених на м'ясорубці
Сухі інгредієнти
1 скл. вівсяних пластівців
200 г борошна (просіяти)
1 ч. ложку, розпушувача
1 ч. ложку, соди (гасити оцтом)
Ввести сухі інгредієнти до рідких, не розмішуючи дуже ретельно. Зверху посипала штрейзелем. Пекти при 180 град.

рецепт Любані: http://lubany-b.livejournal.com/38934.html

Повідомлення відредагував gutka - 14 грудня 2010 22:23
Перейти на початок сторінки
gutka
14 грудня 2010 22:17
Повідомлення #400


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
і ще одні мафіни смачніші ніж гарніші

Мафіни шоколадні з сиром





Інгредієнти:
на 12 штук

Начинка:
250 г домашнього сиру
5 ст.л. цукру
1 пакетик ванільного цукру

Тісто:
200 г борошна
2 ч.л. розпушувача
3 ст.л. какао-порошку
1 яйце
180 г цукру
100 мл олії (без запаху)
300 мл натурального йогурту (кислого молока)

Духовку розігріти до 180 г
Формочки змастити маслом.
Сир, цукор і ванільний цукор збити.
Окремо змішати просіяне борошно, розпушувач і какао.
Окремо збити яйце з цукром, олією, йогуртом.
Добре перемішати.
Потім зверху викласти борошняну суміш і знову добре перемішати.
Тісто поділити навпіл. Одну частину розкласти у форми, потім покласти на тісто приблизно по 2 ч.л. начинки і накрити тістом, що залишилося.
Випікати 20 хвилин.

рецепт підглянула ось тут: http://ludasandy.livejournal.com/91303.html

Повідомлення відредагував gutka - 14 грудня 2010 22:20
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 18:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100